Mnie marzą się seksualne zapasy na prawdziwej macie zapaśniczej, nago. Co częściowo (poza matą) udało mi się osiągnąć, ale wiele z takich fantazji opisuję. Może kiedyś osobny wątek założę, jeśli ktoś chce poczytać.
Może nie aż tak bardzo pojechane ale zrealizowane.A mianowicie zawsze chciałem spróbować jak to jak podczas obciągania kutasa partnerka w tym samym czasie wsadza facetowi palca w dupę Ostanio poprosiłem o to żonę i bez wachania to zrobiła.Ustami namiętnie ssała moja palę a w tym samym czasie zaczęła mi wpychać w odbyt palca wskazującego używając dość dużej ilości żelu.Finalnie miałem w dupie całego jej palca.Uczucie było tak podniecające że po krótkiej chwili spuściłem się jej prosto do gardła Nadmieniam że nie jestem bi ale bardzo mi się to spodobało
Mnie marzą się seksualne zapasy na prawdziwej macie zapaśniczej, nago. Co częściowo (poza matą) udało mi się osiągnąć, ale wiele z takich fantazji opisuję. Może kiedyś osobny wątek założę, jeśli ktoś chce poczytać.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.