Już zrealizowana - chodzić nago po klatce schodowej by sąsiedzi widzieli
Jaka była reakcja sąsiadów ?Już zrealizowana - chodzić nago po klatce schodowej by sąsiedzi widzieli
Widziałem się z dwiema sąsiadkami i sąsiadem - z jego strony było spojrzenie i danie do zrozumienia ze mam coś z głową a sąsiadki do dziś mówią że fajnie wygladałem ze stojącym heh a ja tylko poszedłem do piwnicy prawie nago hehJaka była reakcja sąs
Ja to chodziłem nago ale przed kolegami i koleżankamiWidziałem się z dwiema sąsiadkami i sąsiadem - z jego strony było spojrzenie i danie do zrozumienia ze mam coś z głową a sąsiadki do dziś mówią że fajnie wygladałem ze stojącym heh a ja tylko poszedłem do piwnicy prawie nago heh
zdarzało mi się niedosunac zasłonki, byc w samych majteczkach, ale to by była myśl żeby je zdjąćGdzieś niby przypadkowo odsłonięta zasłonka w przymierzalni,
No ja gdybym był na miejscu tego faceta i byś zawołała to byłbym wniebowziętyzdarzało mi się niedosunac zasłonki, byc w samych majteczkach, ale to by była myśl żeby je zdjąćraz jeden facet przypadkiem wszedł mi do przymierzalni a akurat przymierzałam biustonosz, ale zaraz zamknął i przeprosił, więc co miałam zrobić, wołać?
![]()
No, taki głośny, upojny szept : ach, wróć...zdarzało mi się niedosunac zasłonki, byc w samych majteczkach, ale to by była myśl żeby je zdjąćraz jeden facet przypadkiem wszedł mi do przymierzalni a akurat przymierzałam biustonosz, ale zaraz zamknął i przeprosił, więc co miałam zrobić, wołać?
![]()
Mam nadzieję, że o kwiatach nie zapomniałeś....?Lizałem cipke prostytutce w burdelu
Oczywiście zakładamy, że nie jesteś sama w biurze?Zabawianie się pod biurkiem w pracy oraz wibratorem w łazience.![]()
Ja swoją kiedyś tak męczyłem zdalnym wibratorem jak poszła pizzę zamawiaćZabawianie się pod biurkiem w pracy oraz wibratorem w łazience.![]()
Wiem coś o tymJa swoją kiedyś tak męczyłem zdalnym wibratorem jak poszła pizzę zamawiaćświetna zabawa miejsce publiczne
bardzo chetnie pomoge w spelnieniu fantazjiW stronę faceta: Pegging, piss, fisting, faceriding, bicie ręką/pasem do bólu.
Skąd ten pomysł na post i czy nie ma tam jakieś literówkiRobiła komuś luda mama, siostra, tesciowa ?
Oczywiście, że jest. Chodziło o LODA (ale ciepłego)Skąd ten pomysł na post i czy nie ma tam jakieś literówki![]()