• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Najbardziej pojechane perwersje

Mężczyzna

energetyczny

Podrywacz
Na wakacjach zawsze poszukuje takich koleżanek niepozornych Ze niby grzeczny jestem a tu nagle zz zaskoczenia było by super złapać taki kontakt mentalny z jakąś szalona chętna ….

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
zdarzało mi się niedosunac zasłonki, byc w samych majteczkach, ale to by była myśl żeby je zdjąć 🤭 raz jeden facet przypadkiem wszedł mi do przymierzalni a akurat przymierzałam biustonosz, ale zaraz zamknął i przeprosił, więc co miałam zrobić, wołać? 🤣
No ja gdybym był na miejscu tego faceta i byś zawołała to byłbym wniebowzięty 😃😍
Mogłabyś na przykład poprosić o pomoc przy zapięciu stanika...😉

Mężczyzna

Cortez2000

Biegły Uwodziciel
Za małolata impreza w domu u znajomego, jego rodzice wyjechali na weekend i chata była wolna. Było sporo znajomych i wielu zostało na noc i spaliśmy wszyscy gdzie się dało, ja przebudziłem się o 4 nad ranem na mega kacu i z erekcją. Postanowiłem sobie zrobić dobrze, ale ze byłem jeszcze trochę pijany to naszła mnie ochota na dreszczyk emocji. Wyszedłem na ogród, tam była taka drewniana altanka, postanowiłem tam usiąść, rozebrałem się kompletnie do naga, usiadłem skierowany twarzą i ciałem w stronę domu, chwyciłem fiuta w dłoń i zacząłem walić.
Na chacie było kilka osób które w każdej chwili mogły się obudzić, wystarczyło żeby ktoś ze znajomych popatrzył przez jakiekolwiek okno w domu i na pewno by mnie widzieli, jak siedzę tam kompletnie nagi i trzepie fiuta w tej altance

Mężczyzna

luzik27

Seks Praktykant
Zabawianie się pod biurkiem w pracy oraz wibratorem w łazience. ❤️
Oczywiście zakładamy, że nie jesteś sama w biurze? 😏

W sumie w ogóle jakąś przygoda seksualna w biurze byłaby fajna, chociaż czy są to pojechane perwersje? 😅
Ja mógłbym mieć koleżankę w pracy, która lubiła by też piss i moglibyśmy robić zakłady, że cały dzień nie pijemy nic innego tylko swój piss 🫣 Ale to jest pewnie marzenie ściętej głowy, ale dużo bym dał za taką koleżankę 😶

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry