Dawaj na priv, bo zaraz będzie, że offtopA gdzie dochodzili ci dwaj z jednej imprezy i gdzie i w jaki sposób ją bzykali? xD
Bardzo ciekawe, podawała żona więcej detali odnośnie ich seksu? I przybliż wygląd żonyMoja żona kiedyś jak była po kilku drinkach przyznała, że na studiach przez jakiś czas zajmowała się jednym czarnoskórym kolegą. Nie spotykali sie jako para, ale sypiali ze sobą. Ze wstydem opowiedziała, że po prostu chciała potwierdzić legendy o rozmiarze. Ale jak opowiada o próbach wzięcia go w tyłek to już się śmiała. Mocno mieszane uczucia przy takich opowieściach słyszanych od żony. Jednak zdarzyło mi się o tym fantazjować.
Żona dosyć wysoka. Biust nieduży, tyłek bardzo zgrabny.Bardzo ciekawe, podawała żona więcej detali odnośnie ich seksu? I przybliż wygląd żony
A mówiła ci czy kończył na niej, i czy poza sprawdzeniem wielkości sprawdziła też obfitość?Coś tam udało mi się z niej wyciągnąć. On mówił słabo po polsku ona wtedy po angielsku też nie za bardzo. Ale jakoś się dogadywali, domyślam się, że i tak dużo nie rozmawiali... na pewno z nim miała pierwszy anal.
Żona dosyć wysoka. Biust nieduży, tyłek bardzo zgrabny.
Nie pytałem. Ale jak ją znam to na pewno sprawdziła wszystko...A mówiła ci czy kończył na niej, i czy poza sprawdzeniem wielkości sprawdziła też obfitość?
To się ciesz z dwóch rzeczy..Mi żona opowiadała, że jak już się spotykaliśmy (kilka lat temu) to spotkała na imprezie swojego byłego. Mimo, że się spotykaliśmy poszła z nim na boczek, obciągnęła mu i wziął ją na pieska. Oczywiście skończył w środku.
Po kilku tygodniach okazało się że piecze ją cipka. Była u ginekologa i przepisał jej i mi tabletki na to. Mi mówiła, że to pewnie przez to że przez długi czas nie uprawiała seksu, a po paru latach przyznała się do takiego skoku w bok. Niezła z niej suka.
Potem już nie miała. Zażywała antykoncepcję więc nie było szans na ciążę.To się ciesz z dwóch rzeczy..
pierwsza ,że się niczym nie zaraziłeś i ona też typu HIV a druga , że nie zaciążyła wtedy.
Pomijając to , czy dopytywałeś ją czy w późniejszych okresach waszego związku też miała jakiś skok w bok?
często się to zdarza?Moja żona nie miała nikogo przede mną, ale po ślubie to już tak, i bardzo podnieca mnie to jak wraca z jakieś imprezki i mówi mi z kim się macała, albo bzykala