• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

nagość medyczna

Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
Ja sam kocham być pacjentem.Kiedyś chodzilem do pani doktor.Symulowałem ból jądra.Muszę to zobaczyć.Wstydzi sie pan,co?Zupelnie odwrotnie i opusciłem spodnie i majtki nisko.Bardzo nisko.Tak sie zaczęło.

Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
Musiałem się ostatnio poddać zabiegowi obrzezania i znalazłem sobie do tego śliczną , młodą urolog. W bonusie do tego dostałem dwie pielęgniarki. Było cudownie 🔥
Najpierw mnie wygłaskały myjąc dokładnie moje krocze przed zabiegiem
Leżałem nagi ze sterczącym kutaskiem pośród trzech kobiet udając zawstydzonego , a panie przekonywały mnie , że to tylko zdrowa reakcja organizmu
Cudowne dwie godzinki bezwstydnego ekschibicjonizmu , kocham to ❤
Szkoda tylko,ze te dwie cudowne godzinki,kosztowały ciebie utrate napletka,na zawsze.Nie na dwie godzinki.

Kobieta

GoldenWing

Cichy Podglądacz
Jak mialam z 20 lat to na wizycie kontrolnej ginekolog kazał mi sie rozebrać razem z bluzka i usiąść na tym łóżku w gabinecie. Badal mnie na dole ale też zrobił badanie piersi. Wtedy nie miałam takich fantazji, teraz z chęcią bym go odwiedziła 🫣

Mężczyzna

pawel87

Podrywacz
Jak mialam z 20 lat to na wizycie kontrolnej ginekolog kazał mi sie rozebrać razem z bluzka i usiąść na tym łóżku w gabinecie. Badal mnie na dole ale też zrobił badanie piersi. Wtedy nie miałam takich fantazji, teraz z chęcią bym go odwiedziła 🫣
To czemu się nie umówisz na wizytę do niego 😈???

Kobieta

GoldenWing

Cichy Podglądacz
@pawel87 no na fotelu ginekologicznym bada miejsca intymne, ale tak żeby się więcej rozebrać i być bez bluzki i siedzieć na tym łóżku to nie, a tam właśnie tak było - niestandardowo, bo badał mnie też ręka jak leżałam na łóżku. Aż mi się ciepło teraz robi jak o tym myślę 🤭

takedown

Cichy Podglądacz
Kilka miesięcy temu udałem się na konsultacje w Warszawie bo chciałem usunąć nadmiar napletka. Lekarka kazała mi stanąć przodem i opuścić spodnie. Jeszcze mi mówi, że skoro już jestem to przeprowadzi rutynowe badania. Wyściskała mi jądra jeszcze mówi, że wie że to nie przjemne ale szybko skonczy. Potem przeszła do napletka zsuneła go całkiem i mocno ciągnie za wędzidełko mówiać, że faktycznie możę być troche za krótkie. Potem stałem nago i z nią rozmawiałem na temat sposobów obrzezania kiedy ona siedziała na stołku. Troche zawstydzająca i krepująca sytuacja. Finalnie zaproponowała obrzezanie laserem bo chciałem mieć stale odsłonięty żołądź.