• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Na jaki fetysz masz teraz ochotę?

Mężczyzna

Kochany-Urwis

Cichy Podglądacz
Najlepsze są uległe dziewczyny, te które lubią być zdominowane. Tylko z takimi można sobie robić prawie wszystko.

Możesz taką sobie związać, pluć na nią, ubliżać, wpychać do końca a jej się i tak podoba. Są takie, co lubią być traktowane jak przedmiot, jak szmaty. Sprawia im to przyjemność. Normalna opcja w sumie, jak każda inna.

A jeszcze do tego jak trafi się jakaś z depresją, niska samooceną, problemami, bez kasy, bez znajomych, z długimi, co lubi sobie wypić, albo jeszcze coś innego, to masz w sumie swojego niewolnika.

Nie żebym to popierał czy coś,
tak tylko głośno sobię myślę : )

A tak, to najbardziej sobie właśnie lubię ru***ć w gardło, albo anal. Może sobie nawet wybrać. Lubie ubliżać, pluć w twarz, poniżać i szmacić.

Tak już mam i w sumie dobrze mi z tym.
A tak na co dzień, jestem zupełnie normalny - tak samo jak Ty : )

Mężczyzna

Maciej31

Nowicjusz
Mnie naszła ogromną Ochota na to, żeby nagrać jak się masturbuje, albo wgl. Odpalić live, i żeby jakas kobieta na to patrzyła. Nie musi się przyłączać, chciałbym widzieć jej oczy, twarz.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Najlepsze są uległe dziewczyny, te które lubią być zdominowane. Tylko z takimi można sobie robić prawie wszystko.

Możesz taką sobie związać, pluć na nią, ubliżać, wpychać do końca a jej się i tak podoba. Są takie, co lubią być traktowane jak przedmiot, jak szmaty. Sprawia im to przyjemność. Normalna opcja w sumie, jak każda inna.

A jeszcze do tego jak trafi się jakaś z depresją, niska samooceną, problemami, bez kasy, bez znajomych, z długimi, co lubi sobie wypić, albo jeszcze coś innego, to masz w sumie swojego niewolnika.

Nie żebym to popierał czy coś,
tak tylko głośno sobię myślę : )

A tak, to najbardziej sobie właśnie lubię ru***ć w gardło, albo anal. Może sobie nawet wybrać. Lubie ubliżać, pluć w twarz, poniżać i szmacić.

Tak już mam i w sumie dobrze mi z tym.
A tak na co dzień, jestem zupełnie normalny - tak samo jak Ty : )
No dobrze, tylko gdzie takie są w rzeczywistości takie dziewczyny uległe i zdesperowane? chyba tylko w filmach erotycznych albo w wyobraźni faceta.