• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na jaki fetysz masz teraz ochotę?

Mężczyzna

Kochany-Urwis

Cichy Podglądacz
Najlepsze są uległe dziewczyny, te które lubią być zdominowane. Tylko z takimi można sobie robić prawie wszystko.

Możesz taką sobie związać, pluć na nią, ubliżać, wpychać do końca a jej się i tak podoba. Są takie, co lubią być traktowane jak przedmiot, jak szmaty. Sprawia im to przyjemność. Normalna opcja w sumie, jak każda inna.

A jeszcze do tego jak trafi się jakaś z depresją, niska samooceną, problemami, bez kasy, bez znajomych, z długimi, co lubi sobie wypić, albo jeszcze coś innego, to masz w sumie swojego niewolnika.

Nie żebym to popierał czy coś,
tak tylko głośno sobię myślę : )

A tak, to najbardziej sobie właśnie lubię ru***ć w gardło, albo anal. Może sobie nawet wybrać. Lubie ubliżać, pluć w twarz, poniżać i szmacić.

Tak już mam i w sumie dobrze mi z tym.
A tak na co dzień, jestem zupełnie normalny - tak samo jak Ty : )

Mężczyzna

Maciej31

Nowicjusz
Mnie naszła ogromną Ochota na to, żeby nagrać jak się masturbuje, albo wgl. Odpalić live, i żeby jakas kobieta na to patrzyła. Nie musi się przyłączać, chciałbym widzieć jej oczy, twarz.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Najlepsze są uległe dziewczyny, te które lubią być zdominowane. Tylko z takimi można sobie robić prawie wszystko.

Możesz taką sobie związać, pluć na nią, ubliżać, wpychać do końca a jej się i tak podoba. Są takie, co lubią być traktowane jak przedmiot, jak szmaty. Sprawia im to przyjemność. Normalna opcja w sumie, jak każda inna.

A jeszcze do tego jak trafi się jakaś z depresją, niska samooceną, problemami, bez kasy, bez znajomych, z długimi, co lubi sobie wypić, albo jeszcze coś innego, to masz w sumie swojego niewolnika.

Nie żebym to popierał czy coś,
tak tylko głośno sobię myślę : )

A tak, to najbardziej sobie właśnie lubię ru***ć w gardło, albo anal. Może sobie nawet wybrać. Lubie ubliżać, pluć w twarz, poniżać i szmacić.

Tak już mam i w sumie dobrze mi z tym.
A tak na co dzień, jestem zupełnie normalny - tak samo jak Ty : )
No dobrze, tylko gdzie takie są w rzeczywistości takie dziewczyny uległe i zdesperowane? chyba tylko w filmach erotycznych albo w wyobraźni faceta.

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
Tak się zastanawiam... Jeżeli uwielbiam facesitting i żona usiądzie mi na twarzy to czy można to uznać za kobiecą dominację? 🤔😉
To zależy pod jakim kontem patrzymy po z punktu widzenia kobiety ona będzie robiła z toba co będzie chciała a to ty się nakrecasz że jesteś oddany

wolfxxx

Cichy Podglądacz
74d787906ffc4d0177e78735f27d4048.23.jpg
preview.mp4.jpg
preview.mp4.jpg