• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Na jaki fetysz masz teraz ochotę?

Mężczyzna

maxis

Cichy Podglądacz
Mi to się marzy jeszcze coś takiego, aby wziąć taką dziewczynę od tyłu, opierając ją o ścianę aby nie miała drogi ucieczki i wbijać swojego, dobijając go z całej siły, aby go całego poczuła, aby każdy centymetr się nie marnował :)

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Chciałbym zostać przypięty do łóżka, mieć założoną lateksową maskę z maleńkim otworkiem do oddychania i dalej aby moja pani założyła mi gumkę i waliła konia tak długo aż dwa razy bym się spuścił do gumki. wpychając mi przy tym trzy palce w tyłek w kierunku prostaty. I wtedy ściąga mi maskę i wlewa mi zawartość gumki do ust, a część rozsmarowuje po twarzy i każe mi to połknąć a na koniec siada mi na twarzy i pociera cipką o moje oblepione spermą usta.

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
Chciałbym zostać przypięty do łóżka, mieć założoną lateksową maskę z maleńkim otworkiem do oddychania i dalej aby moja pani założyła mi gumkę i waliła konia tak długo aż dwa razy bym się spuścił do gumki. wpychając mi przy tym trzy palce w tyłek w kierunku prostaty. I wtedy ściąga mi maskę i wlewa mi zawartość gumki do ust, a część rozsmarowuje po twarzy i każe mi to połknąć a na koniec siada mi na twarzy i pociera cipką o moje oblepione spermą usta.
Ostro