• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na jaki fetysz masz teraz ochotę?

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Mi to się marzy jeszcze coś takiego, aby wziąć taką dziewczynę od tyłu, opierając ją o ścianę aby nie miała drogi ucieczki i wbijać swojego, dobijając go z całej siły, aby go całego poczuła, aby każdy centymetr się nie marnował :)

Mężczyzna

FeetLoverForLife

Biegły Uwodziciel
Sporo fajnych dziewczyn kręci się u mnie w pracy w obuwiu roboczym. Jest kilka ślicznych, którym z chęcią zdjalbym te buty i pomasował stópki.

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Chciałbym zostać przypięty do łóżka, mieć założoną lateksową maskę z maleńkim otworkiem do oddychania i dalej aby moja pani założyła mi gumkę i waliła konia tak długo aż dwa razy bym się spuścił do gumki. wpychając mi przy tym trzy palce w tyłek w kierunku prostaty. I wtedy ściąga mi maskę i wlewa mi zawartość gumki do ust, a część rozsmarowuje po twarzy i każe mi to połknąć a na koniec siada mi na twarzy i pociera cipką o moje oblepione spermą usta.

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
Chciałbym zostać przypięty do łóżka, mieć założoną lateksową maskę z maleńkim otworkiem do oddychania i dalej aby moja pani założyła mi gumkę i waliła konia tak długo aż dwa razy bym się spuścił do gumki. wpychając mi przy tym trzy palce w tyłek w kierunku prostaty. I wtedy ściąga mi maskę i wlewa mi zawartość gumki do ust, a część rozsmarowuje po twarzy i każe mi to połknąć a na koniec siada mi na twarzy i pociera cipką o moje oblepione spermą usta.
Ostro