Mogła byś skakać ile byś chciała
O tak tygrysku
Mogła byś skakać ile byś chciała
Nabijała byś się na mojego kutasa głębokoO tak tygrysku
Nabijała byś się na mojego kutasa głęboko
To co najbardziej lubię, głęboką penetracjęGłęboko, szybko i mocno kotku
To co najbardziej lubię, głęboką penetrację
Tak jeeest!! Taki scenariusz mega kręci i przez stringi ze śliskiego gładkiego materiału po mokrej bym dodałWypięła bym się przed facetem, który by siedział w fotelu, i masowała bym się i smyrała przez stringi po mokrej, spragnionej i rozpalonej cipce, a w pewnej chwili sam zacząłby mnie tam macać, masować i smyrać przez majtki, żeby po chwili odchylić majteczki i popracować paluszkami i jęzorkiem nad moją rozkoszą
Uwierz, wszystkie dziurki miała byś zaspokojonaMożesz mnie wypierdolić głęboko w każdą dziurkę
Cudo!Wypięła bym się przed facetem, który by siedział w fotelu, i masowała bym się i smyrała przez stringi po mokrej, spragnionej i rozpalonej cipce, a w pewnej chwili sam zacząłby mnie tam macać, masować i smyrać przez majtki, żeby po chwili odchylić majteczki i popracować paluszkami i jęzorkiem nad moją rozkoszą
Ale i to jest zajebiste po prostu uwielbiam lizać cipke na koniec do użytku oddał bym Ci swojego, na którym do woli możesz skakaćWypięła bym się przed facetem, który by siedział w fotelu, i masowała bym się i smyrała przez stringi po mokrej, spragnionej i rozpalonej cipce, a w pewnej chwili sam zacząłby mnie tam macać, masować i smyrać przez majtki, żeby po chwili odchylić majteczki i popracować paluszkami i jęzorkiem nad moją rozkoszą
W sensie pośladków czy słoneczka?Na długie lizanie kobiecej pupy
Wszystkiego, od pośladków zaczynając a kończąc w punkcie kulminacyjnymW sensie pośladków czy słoneczka?