Uwielbiam polerować pupę i tańczyć językiem Tango w środku!!Na rimmjob![]()
Uwielbiam polerować pupę i tańczyć językiem Tango w środku!!Na rimmjob![]()
chętnie wymasujePo nastu godzinach latania i przesiadek, mam ochotę ma masaż stóp, problem jednak w tym, że w kwestii stóp mam zdanie jak Vincent Vega, zatem masaż a potem no wiadomo
Mnie bardziej kręci duuużo oliwki na cudownym dziewczęcym ciałkuJeszcze jako małolat oglądałem film w którym dwie laski walczyły w błocie i niewiedząc dlaczego bardzo się wtedy podnieciłem. Z wiekiem mój fetysz przybrał na sile, ale z obawy przed wyśmianiem wspólna zabawa w błocie jest narazie niespełnionym marzeniem.
Chętnie bym Cię wylizał , dłuuugo i na wszelkie możliwe sposoby. Uwielbiam lizanko , mogę to robić godzinami i zawsze mi małoZgłaszam się ma ochotnika
Też uwielbiam włoski na cipuni , kocham wtulać się w nie twarzą , mmmmmmMmmm ostanio wrocilem do filmow z lat 90tych...tam zadbane przystzyzone futerko zawsze mnie doprowadza do szybkiego konca
Kiedy tylko chcesz , kocham macać i głaskać i lizać , bardziej chyba od samego stosunkuDałabym się wymacać i zabawić moimi cyckami jakiemuś facetowi bardzo długo![]()
Cudownie podniecający widok masturbującej się kobiety , uwielbiam patrzeć kiedy dziewczyna się pieści paluszkami lub wibratorkiemMożliwe, że nie, i wtedy by mnie przeruchał![]()
Super podniecające ❤zając się facetem ale tak żeby nie mógł de facto dotknąć mnie![]()
Trochę obrazuje aktualny wygląd forum
Jestem za. Zdanie odrębne w zakresie: wyzwiska, poniżanie i lizanie kolekcji butów. Reszta zostajeFemdom. Żeby czekać na kolanach pod drzwiami Lady, a jak się pojawi to od razu paść do stóp. Usłyszeć wyzwiska, poniżanie i śmiech z ust Pani. Wylizać kolekcję butów....
Zgadzam się. Buty mógłbym wylizać ale tylko na kobiecych stopach. No i dodałbym jeszcze kilka innych form kobiecej dominacji...Jestem za. Zdanie odrębne w zakresie: wyzwiska, poniżanie i lizanie kolekcji butów. Reszta zostaje![]()
Też bym dodał całe morze......"może"Zgadzam się. Buty mógłbym wylizać ale tylko na kobiecych stopach. No i dodałbym jeszcze kilka innych form kobiecej dominacji...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Jaki filmy oglądacie podczas masturbacji? | Masturbacja | 23 | |
![]() |
Jaki powinien być facet do zabaw online? | Seks | 47 | |
![]() |
Jaki był największy... | Seks | 102 | |
J | Jaki środek na pewną erekcję? | Porady seksualne | 19 | |
R | Jaki mastrubator polecacie dla mężczyzny? | Akcesoria erotyczne | 8 |