• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Na czym chcielibyście "przyłapać" swoją/ego partnerkę/a?

Mężczyzna

RadoMar

Cichy Podglądacz
Ja bym chciała przyłapać/podpatrzeć swojego chłopaka jak jest lekko pijany i uprawia seks z przypadkowo poznaną młodą dziewczyną. Puszcza mu przyzwoitość i jest względem niej stanowczy i ostry. Zapewne ujawniając się bym dołączyła.
Ja bym się dołączył, gdyby została przyłapana na lodzie z innym, choć wiem że by chciała móc mnie dopaść na obciaganiu,😂🤣

Kobieta

Laura98

Nowicjusz
Ja bym bardzo chętnie chciała przyjść do mojego chłopaka bez zapowiedzi i przyłapać go na zdradzie i zobaczyć jego zaskoczenie. Oczywiście nie przyjmowałabym wymówki, tylko usiadła obok i kazała mu skończyć to co zaczął i robić to mocniej. Potem miałabym doskonałą pozycję negocjacyjną, aby pozwolił mi zaszaleć tak ja sobię wymyślę.

Mężczyzna

Awajs88

Nowicjusz
Ja bym bardzo chętnie chciała przyjść do mojego chłopaka bez zapowiedzi i przyłapać go na zdradzie i zobaczyć jego zaskoczenie. Oczywiście nie przyjmowałabym wymówki, tylko usiadła obok i kazała mu skończyć to co zaczął i robić to mocniej. Potem miałabym doskonałą pozycję negocjacyjną, aby pozwolił mi zaszaleć tak ja sobię wymyślę.
O tym samy ostatnio myślałem