Mam bardzo podobnieMam ochotę na pobudkę
Tak... 🫦 Zdecydowanie uwielbiam jego pobudki, kiedy jestem jeszcze zaspana...
Śniadanie do łóżka mam w każdą niedzielę. Mąż jest w tym mistrzem ceremonii.Na poranny seks ze śniadaniem do łóżka.
Waniliowego ??Nieczęsto nachodzi mnie taka ochota, ale teraz chciałabym powolnego, waniliowego, spokojnego seksu.
Ja chyba powinienem to potrenować... bo wygląda na to że to nie jest moja mocna strona. A przecież to bardzo miły sexNieczęsto nachodzi mnie taka ochota, ale teraz chciałabym powolnego, waniliowego, spokojnego seksu.
W dobie wszechobecnego pośpiechu, chronicznego braku czasu, mijania się w rutynowej codzienności... potrzebach partnera/rki... własnych pragnieniach... czułości, bliskości i wrażliwości... warto zwolnić choć na chwilę... Wtedy waniliowy, namiętny i spokojny seks robi robotęJa chyba powinienem to potrenować... bo wygląda na to że to nie jest moja mocna strona. A przecież to bardzo miły sex
Prawdę Waćpani rzekłaśW dobie wszechobecnego pośpiechu, chronicznego braku czasu, mijania się w rutynowej codzienności... potrzebach partnera/rki... własnych pragnieniach... czułości, bliskości i wrażliwości... warto zwolnić choć na chwilę... Wtedy waniliowy, namiętny i spokojny seks robi robotęJak wiadomo trening czyni mistrza i istnieje duże prawdopodobieństwo, że partnerka też będzie zadowolona
Zaryzykuję twierdzenie, że wbrew pozorom kobiety lubią taki seks, a i wśród mężczyzn nie brakuje jego zwolenników
![]()
Mam nadzieję, że lubią. Z analizy ich wpisów wynika raczej co innegoW dobie wszechobecnego pośpiechu, chronicznego braku czasu, mijania się w rutynowej codzienności... potrzebach partnera/rki... własnych pragnieniach... czułości, bliskości i wrażliwości... warto zwolnić choć na chwilę... Wtedy waniliowy, namiętny i spokojny seks robi robotęJak wiadomo trening czyni mistrza i istnieje duże prawdopodobieństwo, że partnerka też będzie zadowolona
Zaryzykuję twierdzenie, że wbrew pozorom kobiety lubią taki seks, a i wśród mężczyzn nie brakuje jego zwolenników
![]()
Ty też zamknąłeś się w szufladzie z napisem "Ocenianie po pozorach"?Mam nadzieję, że lubią. Z analizy ich wpisów wynika raczej co innego![]()
Uff...ulżyłoEhhh... Co ja mam Wam napisać... Lubią, nawet bardzo, a że później wychodzi w praniu co innego... Trudno
Rozpisywać się nie będę, bo szkoda nafty... Ale te świadome siebie kobiety, które pobyły same z sobą, zaakceptowały to jakie są, znają swoje ciało, potrzeby, wiedzą jaki dotyk je cieszy, lubią bardzo waniliowy smak![]()
Coś czuję że powinienem zapisać się do Pani na kurs sexu waniliowego. Przyjmuje pani zapisy? No i pytanie czy będzie to teoria czy zajęcia praktyczne też są przewidziane?Ehhh... Co ja mam Wam napisać... Lubią, nawet bardzo, a że później wychodzi w praniu co innego... Trudno
Rozpisywać się nie będę, bo szkoda nafty... Ale te świadome siebie kobiety, które pobyły same z sobą, zaakceptowały to jakie są, znają swoje ciało, potrzeby, wiedzą jaki dotyk je cieszy, lubią bardzo waniliowy smak![]()