• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
A mi się dzisiaj widzi bardzo konkretny scenariusz na pobudkę...
Kiedy ja jeszcze śpię, partnerka ściąga majteczki, o ile jakieś miała, i siada mi na twarzy 😈 Tak, że budzi mnie cudowny smak i zapach jej cipki, podczas gdy ona delikatnymi ruchami zaczyna już pieścić siebie moją twarzą... Wyciągam łapczywie język, łapie ją za biodra, pośladki i robię jej minetke oraz rimming jakby nie miało być jutra. Kiedy jej jęki doprowadzają mnie już do skraju, rzucam ją na łóżko i z całych sił pieprzę najpierw w cipke, a potem w drugą dziurkę ❤️
Kiedy po wszystkim łapiemy już oddech idziemy razem pod prysznic 🫠

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Na poranny seks ze śniadaniem do łóżka.
Śniadanie do łóżka mam w każdą niedzielę. Mąż jest w tym mistrzem ceremonii.
Pobudka z namiętnością ♥️.
Dziś około 5 rano.

Za kilka godzin wyjazd do stolicy. Jedzie z nami przyjaciółka i spotkamy się raz z francuskim kolegą (podwójna penetracja). Dużo przyjemności we czwórkę.

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
Ja chyba powinienem to potrenować... bo wygląda na to że to nie jest moja mocna strona. A przecież to bardzo miły sex
W dobie wszechobecnego pośpiechu, chronicznego braku czasu, mijania się w rutynowej codzienności... potrzebach partnera/rki... własnych pragnieniach... czułości, bliskości i wrażliwości... warto zwolnić choć na chwilę... Wtedy waniliowy, namiętny i spokojny seks robi robotę 😉 Jak wiadomo trening czyni mistrza i istnieje duże prawdopodobieństwo, że partnerka też będzie zadowolona 😉 Zaryzykuję twierdzenie, że wbrew pozorom kobiety lubią taki seks, a i wśród mężczyzn nie brakuje jego zwolenników 😌

Mężczyzna

Jedenon

Erotoman
W dobie wszechobecnego pośpiechu, chronicznego braku czasu, mijania się w rutynowej codzienności... potrzebach partnera/rki... własnych pragnieniach... czułości, bliskości i wrażliwości... warto zwolnić choć na chwilę... Wtedy waniliowy, namiętny i spokojny seks robi robotę 😉 Jak wiadomo trening czyni mistrza i istnieje duże prawdopodobieństwo, że partnerka też będzie zadowolona 😉 Zaryzykuję twierdzenie, że wbrew pozorom kobiety lubią taki seks, a i wśród mężczyzn nie brakuje jego zwolenników 😌
Prawdę Waćpani rzekłaś

Mężczyzna

Greg the Great

Dominujący
Mam nadzieję, że lubią. Z analizy ich wpisów wynika raczej co innego:unsure:😜

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
Ehhh... Co ja mam Wam napisać... Lubią, nawet bardzo, a że później wychodzi w praniu co innego... Trudno 🤷🏼‍♀️
Rozpisywać się nie będę, bo szkoda nafty... Ale te świadome siebie kobiety, które pobyły same z sobą, zaakceptowały to jakie są, znają swoje ciało, potrzeby, wiedzą jaki dotyk je cieszy, lubią bardzo waniliowy smak 😉🥰

Mężczyzna

Greg the Great

Dominujący
Ehhh... Co ja mam Wam napisać... Lubią, nawet bardzo, a że później wychodzi w praniu co innego... Trudno 🤷🏼‍♀️
Rozpisywać się nie będę, bo szkoda nafty... Ale te świadome siebie kobiety, które pobyły same z sobą, zaakceptowały to jakie są, znają swoje ciało, potrzeby, wiedzą jaki dotyk je cieszy, lubią bardzo waniliowy smak 😉🥰
Uff...ulżyło;):p

Mężczyzna

Jedenon

Erotoman
Coś czuję że powinienem zapisać się do Pani na kurs sexu waniliowego. Przyjmuje pani zapisy? No i pytanie czy będzie to teoria czy zajęcia praktyczne też są przewidziane?