• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
Trudno. Pozostaje mi odejśc jak zraniony szeryf - w stronę zachodzącego słońca... @Greg the Great - baw się dobrze, you're the winner .... :)

Nie no... Lucky Luke... Taki walk-over... 😔
Ehhh... Nieustraszony kowboju przemierzaj zatem piaszczysty krajobraz preri ku zachodzącemu słońcu, w ciszy jego ostatnich promieni... Spotkamy się przecież jeszcze kiedyś... nad brzegiem Missisipi 😘

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Nie no... Lucky Luke... Taki walk-over... 😔
Ehhh... Nieustraszony kowboju przemierzaj zatem piaszczysty krajobraz preri ku zachodzącemu słońcu, w ciszy jego ostatnich promieni... Spotkamy się przecież jeszcze kiedyś... nad brzegiem Missisipi 😘
Tak jest, tam zmierzają wszyscy straceńcy, tam mnie znajdziesz, kieruj się dźwiękami harmonijki.... :) 😘

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
tylko Ja będę pompował
Czyli będziesz naśladował polskiego papieża. ;)
jan-pawel-2-papiez.png

Edit:
Kurczę, chciałem wstawić gif, ale wyszło wstawienie obrazka zamiast tego. Nie wiem, jak to poprawić, bo na tym forum formatowanie jest nieprzyjazne.