Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Nie no... Lucky Luke... Taki walk-over...
Ehhh... Nieustraszony kowboju przemierzaj zatem piaszczysty krajobraz preri ku zachodzącemu słońcu, w ciszy jego ostatnich promieni... Spotkamy się przecież jeszcze kiedyś... nad brzegiem Missisipi
Nie no... Lucky Luke... Taki walk-over...
Ehhh... Nieustraszony kowboju przemierzaj zatem piaszczysty krajobraz preri ku zachodzącemu słońcu, w ciszy jego ostatnich promieni... Spotkamy się przecież jeszcze kiedyś... nad brzegiem Missisipi
Dźwięki harmonijki to kojarzą mi się prędzej z inną bajką niż "Lucky Luke" - mianowicie z "Muminkami" i Włóczykijem.
Choć tytułową piosenkę z Lucky Luke'a też nadal pamiętam - "Bang, bang, Lucky Luke"...
Edit:
Kurczę, chciałem wstawić gif, ale wyszło wstawienie obrazka zamiast tego. Nie wiem, jak to poprawić, bo na tym forum formatowanie jest nieprzyjazne.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.