• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Zamiast środy wolę piąteczek, bo to jest u mnie dzień bez majteczek. Mokrą cipką wtedy go kuszę i robić loda już mu nie muszę...
🥰💋
Zaś we wtorek jest humorek, lecz tygodnia to początek, trzeba czekać więc na piątek.
A piąteczek bez majteczek i to wszystko co powyżej ⬆️⬆️⬆️
Co w sobotę? Wyobraźnia już pracuje coraz chyżej :)

Sorry, natchnęło mnie przez chwilę :D

Ostatnia edycja:
Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
Zaś we wtorek jest humorek, lecz tygodnia to początek, trzeba czekać więc na piątek.
A piąteczek bez majteczek i to wszystko co powyżej.
Co w sobotę? Wyobraźnia już pracuje coraz chyżej
Ja w soboty to pracuje... Z chuja, cipki rezygnuję. Jednodniowy odpoczynek robi dobrze na spoczynek, przez to lepiej się wysypiam i się trzymam w swojej normie. By być w poniedziałek w mojej super sexi formie.
😜

Kobieta

bluemalibu

Cichy Podglądacz
W sobotę, gdy pospać dłużej można trochę, odwalić można dobrą robotę, zaczynając od loda, kończyć na nim trochę szkoda więc minetka kolejna nadchodzi potem penis i dildo w cipkę wchodzi. Wtedy zabawa już się rozkręca a on do kolejnych kolejnych pozycji zachęca więc ja posłuszna i oddana jestem przychylna władzy mego Pana. Choć dominować też lubię lecz nie przesadnie i na jeźdźca przejdę się zachłannie 🫣☺️😈

Mężczyzna

Minetkarz

Cichy Podglądacz
Powoli każdy weekendem zaczyna żyć,
Większość facetów w kobiecie chce już być.
Drogie Panie elegancko chcą wyglądać,
I mężczyzną do bokserek nie tylko zaglądać.
Ja natomiast mam takie upodobanie,
Kocham długie i namiętne cipki lizanie.
Mogę nawet godzinę przyjemność sprawiać,
I swej partnerce orgazm za orgazmem dawać.
Chętnie odnajdę kobietę dla siebie,
Być może to właśnie szukam Ciebie?
;)

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
Mam ochotę na bardzo powolny i leniwie długi sex. Leżeli byśmy w pozycji na łyżeczkę. Trzymałbyś mnie od tyłu jedną ręką obejmując jednocześnie bardzo mocno w pasie i przysówał co rusz nadziewając na siebie. Drugą dłonią znad głowy pieściłbyś cycuszki, świntusząc mi do ucha od czasu do czasu. Twoje tempo tak zmienne i zupełnie nieprzewidywalne, sprawiałoby mi niewypowiedzianą rozkosz...

Ostatnia edycja:
Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
Dziś mam ochotę na pieszczoty pupy 🍑

Oczami wyobraźni widzę jak łapiesz mnie za rękę i prowadzisz w stronę łóżka. Siadając na jego krawędzi ustawiasz mnie na wprost siebie by przez chwilę przyglądać się mojemu ciału w skąpej, czarnej bieliźnie, którą tak uwielbiasz na mnie podziwiać.

Z zadartą do góry głową spoglądasz mi w oczy. Czuję jak twój leniwy wzrok prześlizguje się po moim biuście. Wyciągasz ręce, niecierpliwie łapiąc za moje piersi, przysuwając mnie do siebie o krok. Tracąc równowagę na ułamek sekundy delikatnie i całkiem niechcący, nachylam się nad tobą, opierając dłoń o ramię. Niemal natychmiastowo wykorzystujesz moment, sięgając ustami jednego z sutków, prześwitujących przez koronkowo-siateczkową miseczkę stanika. Przygryzając lekko twardy paciorek, uciskasz obie piersi przyblizając je do siebie razem. Uśmiechając się szelmowsko na widok sterczących sutków rzucasz rozmarzonym głosem

- Uwielbiam twoje piękne cycuszki, Myszko. Są takie wspaniałe.

Ugniatając je jeszcze przez chwilę czekasz w zniecierpliwieniu na pierwsze, ciche westchnienie mojego rosnącego podniecenia. Delikatne "mmyyyhhh" docierające do ucha, budzi twój samczy instynkt, który nakazuje zachłannie błądzić twoim dłonią po moim nagim brzuchu. Co chwila zahaczasz o krawędź koronkowo-siateczkowych, skąpo wykrojonych brazylianów. Obsypujesz kruchymi pocałunkami to delikatne, niedoskonałe, miejsce tuż obok pępka, uznając je z akceptacją. Czuję jak twoje silne dłonie wędrują na moje biodra. Delikatnymi kolistymi ruchami wprawiasz w ruch miednicę bym poczuła to błogie rozluźnienie spiętych ud. Stanowczo podnosisz glowę i z pełnym pożądania wzrokiem odnajdujesz moje oczy. Elektryzujący ułamek sekundy, zdecydowany ruch rąk i czuję jak moje majtki zjerzdzają w dół dołączając, niemal natychmiast do koronkowego wykończenia pończoch. Zaskoczona twoją stanowczością nawet nie próbuje stawiać żadnego oporu. Łapiesz rękoma nagie pośladki... Mocniej, łapczywiej, coraz zachłanniej, masujesz je nieustępliwie aż wreszcie twój dotyk zamiera. Czuję boleśnie brak ciepła twoich niespokojnych rąk oczekując jednoczesnie rozwoju sytuacji. Niewiele mysląc łapiesz za mój nadgarstek, sprowadzając do parteru przerzucasz mnie przez kolana. Teraz moja pupa, zupełnie bezbronna, całkowicie lojalna i kusząco wypięta tylko czeka by wreszcie być posłuszna twoim dłoniom. Z zadowoleniem patrzysz jak ochoczo i zapraszająco kusi cię swoimi pełnymi krągłoścjami. Masując pośladki co rusz delikatnie je rozchylasz patrząc jak moja cipka przy tym wilgotnieje.

- Myszko twoja dupka jest mega seksowna, wiesz o tym prawda?

Z moich ust wydobywa się cichuteńkie, krótkie

- Tak.

Czuję jak znów zabierasz dłonie i dostrzegam kątem oka, że wyjmujesz z kieszeni spodni niewielki satynowy woreczek.

- Mam dla ciebie małą niespodziankę, Myszko.

Odwracam głowę by spojrzeć o czym mówisz, kiedy ty w tym samym momencie wyjmujesz z czarnego woreczka niewielki, bardzo subtelny, złoty plug z ciemno fioletowym kryształkiem. Patrzysz na mnie pytająco i już wiesz. Dostrzegasz to na co czekałeś. Aprobata pełna zaufania.

Tak... Oto Twoja nagroda... Twoja niespodzianką od życia Kotuś.
💋💋💋

Ostatnia edycja: