• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

haster692

Podrywacz
Jadę odebrać partnerkę od jej przyjaciółki, która mi się podoba. Chciałbym otrzymać od niej footjoba, po którym moja dziewczyna zlizalaby spermę z jej stóp.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Mam ochotę na wyuzdaną turecką kawę z facetem przebranym w strój wojskowy w namiocie na pustyni 😋

images

A po zmroku podziwianie nocnego nieba bez zanieczyszczeń świetlnych, najchętniej na półkuli południowej skąd widać naszą seksowną Drogę Mleczną 😍

images

Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
Mam ochotę na wyuzdaną turecką kawę z facetem przebranym w strój wojskowy w namiocie na pustyni 😋

images

A po zmroku podziwianie nocnego nieba bez zanieczyszczeń świetlnych, najchętniej na półkuli południowej skąd widać naszą seksowną Drogę Mleczną 😍

images
Hmmm... Strój wojskowy został mi jeszcze z czasów zabawy w survival...😉😉😄😄

Mężczyzna

Greg...

Dominujący

images

images
I Krzyż Poludnia nie do zobaczenia u nas :)

Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
Przypomniał mi się kawał 😉
Randka, chłopak pyta się dziewczyny czym się zajmuje, na co mu odpowiada:
- jestem modelką na Instagramie.
Po czym pyta chłopaka
- a Ty?
-Ja? Ja jestem żołnierzem w call of duty 😁
Ładne, ale ja nie mówię, że byłem żołnierzem, tylko, że ma "strój wojskowy" :) A to może mieć każdy.