• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

coeen

Cichy Podglądacz
Obecnie mam ochotę wsiąść kobietę na kolację, spędzić z nią całą noc w łóżku nago, pieszcząc się nawzajem. Masaże, balsam. Dluuuuga gra wstępna, rimming szeptanie do ucha. Seks, raz taki raz analny. W przerwach papieros i tak do rana😈💎

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Trening interwałowy w zaśnieżonym lesie - w przerwach całowanie z dotykaniem się pod kurtką 😋 całowanie w czasie gdy ledwo możesz złapać wdech 😙

Mężczyzna

Sam37

Cichy Podglądacz
Ja na to, zeby usiasc mojemu koledze na kolankach okrakiem i przodem do niego i poszeptac mu brzydkie rzeczy do uszka, masujac mu pale przez majtki ;)
Ja chętnie bym klęknool na kolanach przed Tobą i wylizać i wycalowal bym cię od nóżek aż po usteczka słodkie dokładnie miejsce przy miejscu czule długo i namiętnie hmm wiesz a najbardziej te cudna duża jedrna zmysłowa dupcia hm musi być bardzo słodka na żywo hm striker8@wp.pl