• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

haster692

Podrywacz
Mam ochotę zwalić wyciągnąć fiuta i go zwalić rajstopami dziewczyny, która siedzi na przeciwko mnie, i która by to dalej obserwowała. Przyłapała mnie, że zerkałem na jej nogi, a że oprócz nóg cała mi się podoba, w tym momencie mogłaby mnie owinąć wokół palca i sprowadzić na kolana ]:>

Mężczyzna

Jedenon

Erotoman
teen-scaled.webp

Kobieta

missprostitute

Cichy Podglądacz
Jestem sama w biurze, a mam ochotę na szybki, ordynarny seks na biurku. Taki bez rozgrzewki, z podciągnięciem do góry spódniczki, rozerwaniem rajstop, zrobieniem z krawata smyczy na moją szyję, policzkowaniem i zalaniem ciepłą spermą w tyłek lub usta. 😍 Myślę o tym obsesyjnie od kilku godzin… niestety kompan od tego typu zabaw dziś na urlopie z żoną 🙃 ciekawe jak się bawi ;)

Damianekxxx20

Seks Praktykant
Jestem sama w biurze, a mam ochotę na szybki, ordynarny seks na biurku. Taki bez rozgrzewki, z podciągnięciem do góry spódniczki, rozerwaniem rajstop, zrobieniem z krawata smyczy na moją szyję, policzkowaniem i zalaniem ciepłą spermą w tyłek lub usta. 😍 Myślę o tym obsesyjnie od kilku godzin… niestety kompan od tego typu zabaw dziś na urlopie z żoną 🙃 ciekawe jak się bawi ;)
oj ty szalona! taka koleżanka to skarb:love:

Mężczyzna

anonimowicz

Cichy Podglądacz
Gdzie to biuro? Bo już jadę :)

Mężczyzna

rajstopkilubie

Cichy Podglądacz
Mam taką ochotę na seks z jakaś kobietą w rajstopach, że nie wiem, napatrzyłem się na piękności w rajstopach w Świeta (piękny czas), szkoda, że Panie tak szybko wracają do spodni :(