• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

Franzol

Seks Praktykant
Ja uwielbiam anal a najbardziej z dziewczynami z Chin albo Tajlandi,ponieważ one są bardzo chude i naprawdę bardzo ciasniutkie,doznania cudowne i długie bo trzeba się napracować
Ciekaw jestem czy Ty, jak również inni piewcy analu nie boją się spotkać tam… hm… pewnej substancji dla której jest to naturalne środowisko? Jak sobie z tym radzicie?

Mężczyzna

Tomek21:)

Cichy Podglądacz
Obecnie mam ochotę aby ,przywiązać do stoku czy też łóżka suke ,później zabawić się nią (pieszczoty różnego typu) by później zerznac ja 20 🍆🍆 w usta a na koniec w nią;)

Kobieta

Pusia11

Cichy Podglądacz
Ja na to, zeby usiasc mojemu koledze na kolankach okrakiem i przodem do niego i poszeptac mu brzydkie rzeczy do uszka, masujac mu pale przez majtki ;)
Ja na seks taki jak w nocy, najpierw klęczałam przed facetem i robiłam mu loda, ale szybko mnie obrócił na plecy i zaczął bawić się moim tyłeczkiem i cipką jednocześnie. Było mu mało, więc zmienił pozycję tak, żebym dalej robiła mu loda a on nadal pieścił mnie swoimi paluszkami, później seks analny a do cipki wszedł wibrator