Ja mam ochotę, żeby napisała do mnie jakaś atrakcyjna pani w wieku milf, nigdy nie miałem z taką osobą stosunku, a zawsze chciałem. Chciałbym, żeby najpierw była wobec mnie uległa i ssała mi klęcząc siedzącemu z takim nieprzerwanym zaangażowaniem, jakby to jej zależało na jak najdłuższym dystansie xD i żeby połknęła moje nasienie i rozsmarowała je sobie po dekolcie i ustach. Ja bym oczywiscie zasnął, ale nad ranem obudziłąby mnie ona zupełnie nago wślizgując się do mojego łóżka i skacząc na mnie jak wariatka.
Miałem tego typu przygodę i znajoma rozwódka bardzo mnei zaskoczyła, to mnie obudziła pijanego ssaniem mi, to skoczyłą i zrobilismy 69... Była na mnie napalona jak nastolatka xD Nie wiedziałem wtedy, że mogę aż tak podniecać dojrzałe kobiety, to zas trwało latami i moja pani jeszcze wiele razy domagała się bliskości mojego ciała i penetrowania. Tak mi stał czasami przy niej, że nadziewałem ją aż po jej koniec i to już było dla niej nieco kaleczące, ale przekraczała własne granice, tak bardzo pragnęła, żebym ją pieprzył i zapłodnił...