• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

łukowianin40

Seks Praktykant
Piękne słonko dziś wiec leżymy na leżaku, na kocu, jak ktos lubi na trawie. W takich okolicznościach wystarczy lekki masaz stóp

Mężczyzna

ONbi

Cichy Podglądacz
footjob robiony przez panią z białymi skarpeteczkami na stopach
5573496b6947ab2f2931e27b92bb464a.jpg

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Ja mam ochotę, żeby napisała do mnie jakaś atrakcyjna pani w wieku milf, nigdy nie miałem z taką osobą stosunku, a zawsze chciałem. Chciałbym, żeby najpierw była wobec mnie uległa i ssała mi klęcząc siedzącemu z takim nieprzerwanym zaangażowaniem, jakby to jej zależało na jak najdłuższym dystansie xD i żeby połknęła moje nasienie i rozsmarowała je sobie po dekolcie i ustach. Ja bym oczywiscie zasnął, ale nad ranem obudziłąby mnie ona zupełnie nago wślizgując się do mojego łóżka i skacząc na mnie jak wariatka.

Miałem tego typu przygodę i znajoma rozwódka bardzo mnei zaskoczyła, to mnie obudziła pijanego ssaniem mi, to skoczyłą i zrobilismy 69... Była na mnie napalona jak nastolatka xD Nie wiedziałem wtedy, że mogę aż tak podniecać dojrzałe kobiety, to zas trwało latami i moja pani jeszcze wiele razy domagała się bliskości mojego ciała i penetrowania. Tak mi stał czasami przy niej, że nadziewałem ją aż po jej koniec i to już było dla niej nieco kaleczące, ale przekraczała własne granice, tak bardzo pragnęła, żebym ją pieprzył i zapłodnił...