• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

Sobotniurok

Cichy Podglądacz
Na spotkanie z moją byłą koleżanką z pracy. Ostatnio było haloweeen i przebrała się za mrocznego zombiaka, ale w wysokich kozakach i kabaretkach z ciekawym szwem z tyłu. złapałem z nią dobry kontakt i często po pracy rozmawialiśmy o różnych sprawach. Tydzień temu po pracy zasiedzieliśmy się w biurze i zapytała czy nie mam ochoty wziąć herbatę i dodać magicznego napoju, ale musiałem ją odprowadzić do mieszkania. W sumie to mnie bardzo zaskoczyło, ale chyba mnie przechytrzyła, bo przy herbacie kazała mi mówić, że jest bardzo niestosowna i nie powinna przekraczać granic zawodowych… zwłaszcza gdy ściągała ze mnie koszulę i swoimi paznokciami drapała mój tors 😈

Kobieta

Rozkoszna Seosha

Podrywacz
Marzę właśnie o trzech facetach - jeden rozpieszcza moje spragnione cyce, drugi pociera mi szybko bardzo rozgrzaną cipeczkę, a trzeci wsadza mi sztuczną pałę w chętną szparkę i jedzie ostro, a przy tym mam w dupci wibrusia - gdy dochodzę, to tak bardzo intensywnie, że nie mogę dojść do siebie 😌 😌 😌

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Siedzę w robocie, obok pracy mam uniwerek humanistyczny, dziewczyny często chodzą tam dość wyzywająco ubrane. Mega bym chciał mieć jakąś okazję, żeby jedną z nich zaciągnąć do parku obok, zrobić placówkę, minetke, wylizać jej dupke, potem ostry anal, słuchać jak jęczy mimo, że park i zerżnąć ją tak mocno aż by się posikała pod siebie i wtedy dojść w niej. Na koniec jeszcze ją wylizać po wszystkim, tak zostawić i wrócić do pracy...