• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

Sobotniurok

Cichy Podglądacz
Na spotkanie z moją byłą koleżanką z pracy. Ostatnio było haloweeen i przebrała się za mrocznego zombiaka, ale w wysokich kozakach i kabaretkach z ciekawym szwem z tyłu. złapałem z nią dobry kontakt i często po pracy rozmawialiśmy o różnych sprawach. Tydzień temu po pracy zasiedzieliśmy się w biurze i zapytała czy nie mam ochoty wziąć herbatę i dodać magicznego napoju, ale musiałem ją odprowadzić do mieszkania. W sumie to mnie bardzo zaskoczyło, ale chyba mnie przechytrzyła, bo przy herbacie kazała mi mówić, że jest bardzo niestosowna i nie powinna przekraczać granic zawodowych… zwłaszcza gdy ściągała ze mnie koszulę i swoimi paznokciami drapała mój tors 😈

Kobieta

Rozkoszna Seosha

Podrywacz
Marzę właśnie o trzech facetach - jeden rozpieszcza moje spragnione cyce, drugi pociera mi szybko bardzo rozgrzaną cipeczkę, a trzeci wsadza mi sztuczną pałę w chętną szparkę i jedzie ostro, a przy tym mam w dupci wibrusia - gdy dochodzę, to tak bardzo intensywnie, że nie mogę dojść do siebie 😌 😌 😌