• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Kobieta

Ellena

Podrywacz
Po ostatnich zabawach w filmiki, gdzie pokazywaliśmy sobie jakie lubimy i jakie oglądamy, szykuję niespodziankę, bo bidulek, kawkę mi zrobił i poszedł odśnieżać, a ja sobie patrzę jak śmiga na szufli, w nagrodę:
może później obejrzę z nim film
albo pomyszkujemy na forum
a śniegu nawaliło ;)

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Po ostatnich zabawach w filmiki, gdzie pokazywaliśmy sobie jakie lubimy i jakie oglądamy, szykuję niespodziankę, bo bidulek, kawkę mi zrobił i poszedł odśnieżać, a ja sobie patrzę jak śmiga na szufli, w nagrodę:
może później obejrzę z nim film
albo pomyszkujemy na forum
a śniegu nawaliło ;)
Mmm... facesitting, moje klimaty. Uwielbiam tyłeczek nad moją twarzą 😋

Kobieta

Rozkoszna Seosha

Podrywacz
Pobawić się w sekretarkę i szefa ;) Przychodzę do niego do gabinetu, zamykam drzwi na klucz. Podchodzę do niego od tyłu i całuję mu kark, masując mu kutasa przez spodnie. Mruczę mu do ucha, że marzę o tym, żeby dać mu się ostro wyruchać, i rozpinam mu rozporek. Mówi do mnie gorąco, że niegrzeczna ze mnie niunia, i żebym wypięła się mocno na jego biurku. Robię to, i po chwili czuję, jak wchodzi we mnie tak cudownie ostro, i jebie jak szmatę 🥵

Mężczyzna

KokosoweJaja26

Cichy Podglądacz
Pobawić się w sekretarkę i szefa ;) Przychodzę do niego do gabinetu, zamykam drzwi na klucz. Podchodzę do niego od tyłu i całuję mu kark, masując mu kutasa przez spodnie. Mruczę mu do ucha, że marzę o tym, żeby dać mu się ostro wyruchać, i rozpinam mu rozporek. Mówi do mnie gorąco, że niegrzeczna ze mnie niunia, i żebym wypięła się mocno na jego biurku. Robię to, i po chwili czuję, jak wchodzi we mnie tak cudownie ostro, i jebie jak szmatę 🥵
Krótkie lecz, mocne słowa stymulują wyobraźnie xDD

Kobieta

Rozkoszna Seosha

Podrywacz
Mam ochotę zatańczyć przed jakimś facetem razem z jakąś kobietą ;) Byłybyśmy ubrane w różowe szpilki i czarną kabaretkę na całe ciało. Po seksownym tańcu zaczęłybyśmy się gorąco całować i macać. Potem klękamy przed nim i ja mu ciągnę pałę, a ta druga kobieta liże go po jajeczkach 🤤 Na koniec strzela na nasze buźki i włosy 🥵