Na pewno wie co dobre, a ja nie chwaląc się jej to dajęmoże wie co dobre![]()

Na pewno wie co dobre, a ja nie chwaląc się jej to dajęmoże wie co dobre![]()
zazdroszczęNa pewno wie co dobre, a ja nie chwaląc się jej to daję![]()
Dlaczego zazdrościsz, przecież niedawno opisywałaś jak przeżywasz przyjemność absolutną?zazdroszczę
chwilowy sukces, nie trwała pewnośćDlaczego zazdrościsz, przecież niedawno opisywałaś jak przeżywasz przyjemność absolutną?
Pewne to są tylko śmierć i podatki, a w sferze uczuć, cóż, więcej wiarychwilowy sukces, nie trwała pewność
Ale cóż może jak sobie potwierdzę ... albo i nie raz a dwa ....![]()
nie chodzi o pewność, raczej potwierdzenie że to jednak nie przypadek, czy efekt pierwszego (zachwycającego) razuPewne to są tylko śmierć i podatki, a w sferze uczuć, cóż, więcej wiary![]()
nie chodzi o pewność, raczej potwierdzenie że to jednak nie przypadek, czy efekt pierwszego (zachwycającego) razu
a tą wiarę dawno temu już straciłam, prawie jak dziewictwo![]()
Dziewictwo traci się bezpowrotnie, a wiarę można odzyskać na nowonie chodzi o pewność, raczej potwierdzenie że to jednak nie przypadek, czy efekt pierwszego (zachwycającego) razu
a tą wiarę dawno temu już straciłam, prawie jak dziewictwo![]()
chwila, chwila, a chirurgiczna rekonstrukcja błony dziewiczej to pikuś?Dziewictwo traci się bezpowrotnie, a wiarę można odzyskać na nowo![]()
chwila, chwila, a chirurgiczna rekonstrukcja błony dziewiczej to pikuś?
Wiara regularnie podkopywana w końcu nie wraca
Wibrator jaki jest każdy widzi, po co jest też każdy wie, ale jaki jest cel takiej rekonstrukcji, poza oszustwem to nie wiem...Niektórzy cenią jak widać seks bez całowania, więc nie pytaj o substytuty. W końcu wibrator to też często tylko zamiennik.
Wolisz być z góry czy z dołu?69 a potem się okaże co później
w tej chwili na górze, ale 69 to tylko wstępniak.Wolisz być z góry czy z dołu?
To jest piękne sformułowanie - potem się okaże -69 a potem się okaże co później
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Preferowany wiek partnera seksualnego. | Seks | 261 | |
![]() |
Czy jesteście zadowoleni ze swojego życia seksualnego ? | Seks | 198 | |
M | Środki na obniżenie popędu seksualnego? | Związki | 55 | |
L | Brak popędu seksualnego u kobiet | Porady seksualne | 19 | |
J | Jakie macie fantazje Bi? | Fantazje erotyczne | 29 |