• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Kobieta

majka25

Cichy Podglądacz
Niedawno się zapisałam na forum. Przede wszystkim czytałam. Ośmielona waszymi opisami... . Też mam kilka. Chyba najbardziej mnie kręci gra w karty. Mój facet przegrywa mnie w karty i muszę spełnić życzenia graczy. Taki trochę gangbang. Oczywiście mam wiele scenariuszy: od seksu grupowego, po robienie loda po kolei, pod stołem itd. Może kiedyś...

Mężczyzna

Cum&Les

Seks Praktykant
Niedawno się zapisałam na forum. Przede wszystkim czytałam. Ośmielona waszymi opisami... . Też mam kilka. Chyba najbardziej mnie kręci gra w karty. Mój facet przegrywa mnie w karty i muszę spełnić życzenia graczy. Taki trochę gangbang. Oczywiście mam wiele scenariuszy: od seksu grupowego, po robienie loda po kolei, pod stołem itd. Może kiedyś...
Bukkake też? 😁😉

Kobieta

Rozkoszna Seosha

Podrywacz
Mam ochotę zabawić się w napaloną uczennicę i nauczyciela ;) Najpierw, gdy by mnie wywołał do tablicy, to wypięła bym się mocno, i pisząc na tablicy masowała bym się po dupci ;) A gdy wracam do ławki, to gdy jestem już obok niej, kładę się na niej brzuchem, rozsuwam nóżki na boki, zerkam na niego kusząco, i przygryzam usta, a on podchodzi do mnie, daje mi mocnego klapsa, smyra mi cipkę, a potem nazywa mnie małą kurwą, i mruczy, że mnie ostro zerżnie, po czym zaspokaja się we mnie 🤤🤤🤤

Mężczyzna

ttt3

Cichy Podglądacz
U mnie na osiedlu jest małżeństwo (40+) ,są bardzo bogaci , ona blondynka, napompowane usta, zrobione cycki, no i botoks na twarz , Ale jest bardzo sexowna.i Fantazjuje by wyruchać ją w jej domu gdy jej mąż jest w pracy a na koniec spuścić się na jej twarz

Mężczyzna

moszyn

Cichy Podglądacz
Mam duza chec ubrac sie w rozowe szpile, biale kabaretki i rozowa siateczke na cycuszki, zalozyc opaske z kroliczymi uszami, i najpierw bym bardzo chciala, zeby mnie ktos przelecial mocno w dupcie przy scianie, spust do dziureczki, potem bardzo chcialabym zrobic dobrze facetowi, zeby poczuc, jak smakuje, i spust na moja buzke, potem bym bardzo chciala, zeby mnie facet wybolcowal na pieska w cipeczke, mocno, szybko i gleboko, i spust na moja dupcie, a potem znowu lodzik na kolankach, zeby poczuc na jego pale smak mojej cipuni, i spust na moje cycuszki ;)
Mega!!! Skarbie uwielbiam takie zabawy ale do tego ubierz różowe stringi koronkowe i oddaj sie w calosci mi

Mężczyzna

Cioban

Cichy Podglądacz
Jakoś bez większych fantazji, położył bym się na łóżku. I tak na leniucha oddałbym się atrakcyjnej kobiecie , co by się mną zajechała. Taki namiętny lodzik z wytryskiem w ustach lub napalona , deczko agresywna kowbojka 🤤