• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

MrFabian12

Nowicjusz
Mam ochote być związny (ręce, nogi i szyja) przez hindusa lub egipcjana i zostać ostro wydymanym w dupe, z obfitym spustem do ust. Chciałbym żeby mi jednocześnie dupe biczował kiedy jestem penetrowany

Mężczyzna

niebieski

Podrywacz
Cześć..
Mam pytanko.
Niedawno przytrafiła mi się sytuacja związana z moją znajomą i nie wiem jak ją ocenić.
Może to nie jest związane z poruszanym tu tematem ale podobnego nie znalazłem.
Byłem u Niej na kawie,siedzieliśmy na tarasie,we dwoje ,naprzeciw siebie.
Ona była w spódniczce przed kolana.
Jakoś
za bardzo nie starała się zakrywać swoje wdzięki ,często przebierala,zmieniała ułożenie nóg,było widać jej majtki.
I teraz nie wiem czy robiła to specjalnie czy może taki ma sposób bycia,zachowania.
Co o tym sądzicie???

Mężczyzna

MrFabian12

Nowicjusz
Cześć..
Mam pytanko.
Niedawno przytrafiła mi się sytuacja związana z moją znajomą i nie wiem jak ją ocenić.
Może to nie jest związane z poruszanym tu tematem ale podobnego nie znalazłem.
Byłem u Niej na kawie,siedzieliśmy na tarasie,we dwoje ,naprzeciw siebie.
Ona była w spódniczce przed kolana.
Jakoś
za bardzo nie starała się zakrywać swoje wdzięki ,często przebierala,zmieniała ułożenie nóg,było widać jej majtki.
I teraz nie wiem czy robiła to specjalnie czy może taki ma sposób bycia,zachowania.
Co o tym sądzicie???
Mi sie wydaje ze specjalnie to robila zeby przyciagnac ci uwage

C

col.Greg

Guest
Byłoby bardzo fajnie gdyby wabiła, lecz trzeba być ostrożnym i uwzględnić, że było jej niewygodnie siedzieć.:)

Mężczyzna

niebieski

Podrywacz
Czy niewygodnie,chyba nie.
Zastanawia mnie to że,siedziała na wprost mnie i normalnie kobieta w sukience nogi układa na skos ,żeby nic nie było widać,a tu zgoła odmienna sytuacja.

C

col.Greg

Guest
Czy niewygodnie,chyba nie.
Zastanawia mnie to że,siedziała na wprost mnie i normalnie kobieta w sukience nogi układa na skos ,żeby nic nie było widać,a tu zgoła odmienna sytuacja.
Gdyby usiadła na wprost mnie, stopy oparła na krawędzi krzesła, już bym nie był w stanie myśleć, natomiast tu, nie mam pojęcia.