• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Kobieta

NiegrzecznaAshley

Erotoman
Blowjob, pomyliles temata ;)

A ja mam ochote na to, zeby ubrac sie w czarna siateczke na cialo, kleknac przed facetem, ktory siedzi na kanapie, miedzy jego nogami, i mu ciagnac do spustu na moje usta, a potem bym chciala, zeby mi wydymal dupcie ;)

B

Basia

Guest
ups wydało się
ale fakt seks po zmoknięciu i ogrzewaniu się hmmmmm ciekawa opcja

B

Basia

Guest
i tu sie z Tobą zgodzę
w takim razie w odpowiedzi na pytanie na co seksualnego macie teraz ochotę odpowiem na seks przeciwko marudzeniu :p

B

Basia

Guest
DoZakochaniaOna lepiej żeby sie nie zmieniało :p jakoś wolę leciec na facetów nie na kobiety :p

Blowjob, pomyliles temata ;)

Nie pomyliłem temata, bo jedzenie jest / może być zajebi$cie zmysłowe, a że ja delektuję się wszystkim co robię to już inna sprawa. :D
I co, łyso Ci??? :p 1:0 dla mnie. ;)

zrób od razu cały talerz a na pewno potem przyjdzie ochota na seks :p taki lub inny ;)

Zrobiłem cały talerz i zostawiłem 2 sznity, ale takie uroki "jedzenia oczami". Nic straconego, bo będzie na później. :D :p