• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Peterwwa

Nowicjusz
Na szybkiego lodzika przed pracą ;) nie mam nic przeciwko by było to klęcząc na wibratorze również z finałem w ustach lub na twarzy :)

Kobieta

NiegrzecznaAshley

Erotoman
Ubrac sie w czerwone szpilki, czerwone kabaretki i zwiazac wlosy w kucyki zwiazane gumka przy uchu i kleknac i obciagnac facetowi az do spustu na moja buzke ;)

Peterwwa

Nowicjusz
I do tego nieznajomemu? :D pisałbym się na to teraz w tym momencie :D

a tak poza tym skoro jest sobota i jest więcej czasu to na taki trójkącik ;) gdzie jestem ja, facet i ona którzy są parą i on jej pozwala mi zrobić loda i sam zabiera się za nią robiąc jej minetkę :) po czym wchodzi w nią i po chwili sięzamieniamy miejscami ;) tak dalej... :)

Kobieta

NiegrzecznaAshley

Erotoman
Na zabawe w policjanta i dziewczyne, ktora cos zle zrobila i policjant musi ja ukarac, a ja chce naprawic swoj blad lodzikiem, a potem on zeby mnie skul z tylu kajdankami i wyruchal mocno ;)

G

gatentud

Guest
Na soczysta minetke i wkoncu żebym doswiadczyl pozadnego lodzika, patrzec jak wypelnia jej cale usta. Moze to brzmi troche jak fantazja ale akurat na to mam teraz ochote. :)