• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

A

Anika

Guest
Boszsz... jak już offtopujecie to chociaż o jakichs przyjemnych rzeczach byście pisali a nie o wpadaniu pod tramwaje :/

A

artkam

Guest
Ale czy to nasza wina, ze ta kobita poczula do tego tramwaju wielki pociag?

Ta juz nam z zakladu nie uciekla.

Kobieta

NiegrzecznaAshley

Erotoman
Na to, zeby facet podszedl do mnie od tylu, polozyl dlonie na moich cycuszkach i sie nimi bawil i szeptal do mnie goraco i brzydko do uszka, a ja bym wypiela mocno dupcie, mruczala glosno i ocierala sie nia o jego kutasa ;)

twardy4444

Cichy Podglądacz
magdab i JohnyKakao to teraz wyobraźcie sobie koledzy coś takiego...

6280c1927658494.jpg
[/URL] [/IMG]

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Ashley126 napisał:
Na to, zeby facet podszedl do mnie od tylu, polozyl dlonie na moich cycuszkach i sie nimi bawil i szeptal do mnie goraco i brzydko do uszka, a ja bym wypiela mocno dupcie, mruczala glosno i ocierala sie nia o jego kutasa
Ja chętnie bym tak z Tobą zrobił. :) I chciałbym, żebyś opisała mi szczegółowo, na co masz ochotę i mówiła, co Ci się najbardziej podoba i co dokładnie chcesz poczuć, zobaczyć i zrobić.

Vikingus

Seks Praktykant
Zważając na to ze jestem teraz w górach a mam piękny widok na doline w której widać latarnie miasteczka. To w tym momencie przyjemnie było sie popieprzyc na tarasie otuleni wzgórzami i kompletnie na widoku, lecz zważając na porę godzinowa to juz kompletnie nie widoczni

twardy4444

Cichy Podglądacz
JohnyKakao takie cudo nosi nazwę kabaretki : ) Zdarzyło mi się kilkukrotnie być blisko rzucenia się na daleką "kuzynkę" jak paradowała w takich koło mnie...

Maaja... Przecież wyszukałem je w szafie, założyłem na Twoje nóżki, zapozowałaś do zdjęcia - nie tylko tego ale i kilku innych - a potem rozerwałem je zębami, zerwałem z Ciebie i dopadłem Cię kilkukrotnie, nie pamiętasz? :O