• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

A

Anika

Guest
Chyba we wskaźnik jak już :p

A poza tym co to znaczy "przebrać się w deskę"? :)

Kobieta

NiegrzecznaAshley

Erotoman
Mam wielka ochotke na to, zeby mnie facet mocno wyrznal od tylu najpierw w cipeczke, a potem w tyleczek, i w pewnym momencie zeby szarpnal mnie za wlosy i przyciagnal za nie do siebie i wyszeptal do uszka, jaka ze mnie jest zwykla szm.ata do piepr.zenia, a ja bym mu jeczela do uszka glosno ;)

xFiks

Nowicjusz
Ja mam ochotę leżeć dobie ba pięknej tropikalnej plazy. Na mnie siedzi piękna brunetka, która ujeżdża mojego penisa. Patrzę na jej falujące pełne, opalone piersi ;))

Kobieta

NiegrzecznaAshley

Erotoman
Mam ochote pobawic sie w kare dla pokojowki za nieposprzatanie do konca ;) A ta kara bedzie lodzik na kolanach, a potem zlizywanie mleczka z podlogi ;)

Mejts

Nowicjusz
Pójść na plażę, rozłożyć się na kocu i żeby dziewczyna subtelnie bawiła się moim penisem. A jakby jeszcze zabawiłaby się moim odbytem to już w ogóle ;)

Ostatnia edycja:

obsolete

Cichy Podglądacz
Ja to obecnie mam ochotę zerżnąć czyjąś żonę/narzeczoną/dziewczynę. Nie musi być piękna, nie musi być młoda, nie musi mieć ciała modelki. Ważne żeby była czyjaś na stałe i moja na chwilę. Ot, taki fetysz ostatnio się u mnie pojawił ;)