Chętnie bym zobaczył jak się masturbujesz, uwielbiam taki widok, wylizal paluszki, językiem popieścił cipke i wymasował piersi, na to jest ochotaJestem teraz na plaży i poczytałam tutaj to i owo i podglądałam i miałabym ochotę się pomasturbowac ale trochę ludzi jest i dzieci więc się powstrzymuje ale cipka jest mokra a piersi nabrzmiałe.
Fajna sprawa, czasem późnym wieczorem nad wodą z koleżanka w podobny sposób robiliśmy jak staliśmy ją oparty o auto a ona o mnie, ja gacie opuszczone w taki sposób, że fujara była na wierzchu a ona w taki sposób majtki opuszczone, że sobie smyrałem ją penisem między pośladkami do tego momentu aż poszedł spust w między czasie czasem dotykając ją czy to po cipce, czy po piersiach.Poocieralabym się wypiętą dupcią o kutasa przez spodnie, podczas, gdy facet mi maca cycuszki i mruczy do uszka, że tak mnie wyrucha, że będę mu dziękowała na kolankach
Super fajnie jak czytam to się robi masztFajna sprawa, czasem późnym wieczorem nad wodą z koleżanka w podobny sposób robiliśmy jak staliśmy ją oparty o auto a ona o mnie, ja gacie opuszczone w taki sposób, że fujara była na wierzchu a ona w taki sposób majtki opuszczone, że sobie smyrałem ją penisem między pośladkami do tego momentu aż poszedł spust w między czasie czasem dotykając ją czy to po cipce, czy po piersiach.
Było to kega przyjemne i chętnie bym to kiedyś powtórzył, ale niestety to co dobre szybko sie kończy
Czy to jest coś seksualnego?Na pizzę z salami i sosiwem, tak po prostu.
Czy taka odpowiedź Cię zadowala???Czy to jest coś seksualnego?
Chodź do mnie suczkoPoocieralabym się wypiętą dupcią o kutasa przez spodnie, podczas, gdy facet mi maca cycuszki i mruczy do uszka, że tak mnie wyrucha, że będę mu dziękowała na kolankach
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Preferowany wiek partnera seksualnego. | Seks | 151 | |
Czy jesteście zadowoleni ze swojego życia seksualnego ? | Seks | 174 | ||
M | Środki na obniżenie popędu seksualnego? | Związki | 55 | |
L | Brak popędu seksualnego u kobiet | Porady seksualne | 19 | |
Ile macie wzrostu | Poza tematem | 3 |