• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

Lvl44

Cichy Podglądacz
Na kilka seksownych zdjęć przypadkiem wysłanych do mnie przez znajomą, która chwilę później prosi abym usunął te zdjęcia i nie mówił nic jej mężowi 🙃

Mężczyzna

seba77

Erotoman
Właśnie leżę na leżaku i się opalam. I naszła mnie fajna myśl, że fajnie by mieć zrobionego loda w tej pozycji 🤩

S

sianolom

Guest
Pieszczoty, najlepiej z niedoświadczoną kobietą.. później namiętny seks.. chyba trochę odrealnione, fascynacja swoimi ciałami hmm czasami mam wrażenie, że z choinki się urwałem, trochę przygód przeżyłem i brak w tym wszystkim uczucia.. chyba największa fantazja to wprowadzić kobietę w świat seksu, ale z szacunkiem do swoich ciał.. no ale czy jest jeszcze kobieta, która przed pierwszym razem czuje jakaś fascynacje? Sam się w sumie zastanawiam czy da się fascynować czymś, co tak łatwo dostać 😅

Kobieta

Rikke

Dominujący
Właśnie leżę na leżaku i się opalam. I naszła mnie fajna myśl, że fajnie by mieć zrobionego loda w tej pozycji 🤩
Jeah bejbe!!! :cool: Idealne trio: palma, zimny driniacz i wolno dochodzące lody...

Jak juz jestesmy w temacie opalania, to nocne brykanie na plazy mi sie marzy :giggle:
Na jezdzca najlepiej! Jak dupka musi byc w piachu, to niech to jest czyjas a nie moja😁

Mężczyzna

seba77

Erotoman
Jeah bejbe!!! :cool: Idealne trio: palma, zimny driniacz i wolno dochodzące lody...

Jak juz jestesmy w temacie opalania, to nocne brykanie na plazy mi sie marzy :giggle:
Na jezdzca najlepiej! Jak dupka musi byc w piachu, to niech to jest czyjas a nie moja😁
Chętnie poświęciłbym swoje klejnoty żeby się tarzały w piachu 😅