• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

magdab

Podrywacz
Mam ochotę dać Magdzie orgazm i patrzeć na nią wtedy. Najpierw na długą grę wstępną z pocałunkami z języczkiem i całowaniem całego ciała (w obie strony) i pieszczotami dłońmi, podczas których mówiłbym Magdzie, jaka jest piękna i seksowna.
Później położyłbym się na plecach i chciałbym, żeby położyła się na mnie w pozycji 69, żebym mógł całować, lizać i wąchać jej cipkę, a ona w tym czasie zajęła się moim ptakiem i jajkami. Chciałbym, żeby najpierw ona osiągnęła orgazm, a potem ja (tylko żeby podczas orgazmu niczego mi nie odgryzła :) ).

Wow...;-)) oh yeah!

Kobieta

NiegrzecznaAshley

Erotoman
Na to, zeby kleknac facetowi miedzy nogami, podczas, gdy on sobie wygodnie siedzi w fotelu, zeby powiedzial mi: ''ciagnij mi zdz.iro'', dal z liscia i szarpnal za wlosy, a ja bym mu zrobila dobrze ;)

Mężczyzna

jamesoon

Erotoman
Aktualnie mam ochotę pojechać przez miasto i pooglądać laseczki w shortach a potem jedną zaprosić do siebie. Niech mi pokaże swoją fajną, krągłą dupcie, trochę się wypnie, dostanie klapsa i powoli ściągnę jej te gaciochy! Wsadzę jej kutasa w ładną brzoskwinkę i zerżne szybko. Dostanie spust na wypiętą dupke i każe jej ubrać gatki żeby były mokre....

Donalen

Cichy Podglądacz
Położyć się na łóżku
Rozłożyć nogi
Na ustach usiadłaby mi piekna ogolona ***** do lizania
A między pośladki, do ciasnej norki, pchałby się gruby i twardy kutas :3