• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Skorpion

Erotoman
Znaczy się za uziemienie chcesz robić?

Żeby nie być oskarżonym o off-top:
Mam ochotę na bycie tym piorunochronem, jeśli Basia deklaruje się być uziomem;)

B

Basia

Guest
żeby nie off topik mam ochotę na piorunochronowanie Skorpiona - ja muszę to doświadczyć :)

Skorpion

Erotoman
Wiesz z takimi piorunami to nigdy nic nie wiadomo... A jak skręci te włosy?
Więc mam ochotę sprawdzić co się stanie z włosami Basi w powyższej sytuacji;)

Skorpion

Erotoman
Basiu masaż wykonuje się zwykle na innych częściach ciała:)
A co chodzi Ci po głowie, wolę nie wnikać. Może jednak powinnaś tą pralkę z psem włączyć? ;)

B

Basia

Guest
Basiu masaż wykonuje się zwykle na innych częściach ciała:)
A co chodzi Ci po głowie, wolę nie wnikać. Może jednak powinnaś tą pralkę z psem włączyć? ;)

czepiasz się szczegółów
w głowie rodzi się tylko myśl co innego reaguje, i zapewniam te części które reagują na takowy masaż :p

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Mam ochotę dać Magdzie orgazm i patrzeć na nią wtedy. Najpierw na długą grę wstępną z pocałunkami z języczkiem i całowaniem całego ciała (w obie strony) i pieszczotami dłońmi, podczas których mówiłbym Magdzie, jaka jest piękna i seksowna.
Później położyłbym się na plecach i chciałbym, żeby położyła się na mnie w pozycji 69, żebym mógł całować, lizać i wąchać jej cipkę, a ona w tym czasie zajęła się moim ptakiem i jajkami. Chciałbym, żeby najpierw ona osiągnęła orgazm, a potem ja (tylko żeby podczas orgazmu niczego mi nie odgryzła :) ).

Kobieta

NiegrzecznaAshley

Erotoman
Mam ochote na to, zeby ubrac sie w czerwona siateczke na cale cialo i piescic sie przed facetem, podczas, gdy on by sobie do tego trzepal, i spuscil mi sie na cipunie ;)