• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Motocykl

Mężczyzna

forg

Podrywacz
A dlaczego mam zmieniać temat? Temat dotyczy pośrednio mnie, bo jestem motocyklistą i takie posty przestawiają brać motocyklową jako buraków, gdzie nie liczy się droga i jakieś zasady, a wyrywanie dup, takie blacharskie zagrywki.
Dlaczego nie komentujesz wypowiedzi facetów, które są żenujące w przeważającej większości?
A "brać motocyklowa" to niestety też zbiór buraków. Zero pomocy na drodze, agresja w necie i na dodatek brak umiejętności oraz żenada na drogach.
Zaprosiłem panie na motocykl. Mogłem zaprosić do auta. Mogłem zaprosić na kawę. Też byś pisał, że chcę na kawę wyrwać czy na samochód? Mogłem na oglądanie znaczków zaprosić. Zjebałbyś bo to obraza filatelistów?

Problem polega na tym, że Ty obrażasz kobiety. Bo robisz z nich kretynki, które polecą na "ryk silnika" - czasami jest to prawda (jedna z pań tutaj napisał, że facet ma mieć dobre auto, inna pyta o ścigacza - ale w sumie to nie wiem co ma na myśli, może nie lubi ścigaczy tak jak i ja) ale zwykle chodzi o coś innego. O poczucie tej bliskości, kiedy pasażerka ufnie trzyma udami kierowcę. Tego chyba nie ogarniesz bo horyzonty niestety wąskie widzę.

Brać motocyklowa .... Koleś który odbył właśnie wyrok za morderstwo i wsiadł na motocykl ma być moim bratem? Ba, koleś który nie odbył a zabił ....

Ale panowie - dziękuję Wam - podbijacie moje ogłoszenie. Czyli robicie robotę. Dzięki. Jak poznam fajną kobietę to mogę nawet browara postawić. Zatem piszcie ... Śmiało :) Kto ma rozum wnioski wyciągnie.

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
@Swiezak jak ja lubię osoby potrafiące wyrażać się ze zrozumieniem. Szkoda tylko, że jest ich garstka.
Nie pomyślałeś(?), że @forg może nie jest członkiem ,,Hells Angels", a kimś, kto lubi jadę motocyklem. A że chciałby w damskim towarzystwie? Może zwyczajnie nie gustuje w chłopcach.
Co zaś cenzury. Następnym razem przeczytaj uważnie ze zrozumieniem, a dopiero potem skomentuj.
I jeszcze jedno; taka prawda stara jak świat. Wypowiedziane słowa świadczą o wypowiadającym się. Teraz pisz, co ci się pod palce nasunie.
Dziękuję za pozwolenie napisania pierwsza cenzuzorko sex forum 😉

Czyli siebie nie lubisz? Musisz nad tym popracować, trzeba się akceptować takim jakim się jest 😊

Z tym hells Angels to wypaliłas, z tym Ci się motocykliści kojarzą?🤦🤦
Za dużo TV.

Gdzie napisałem, że ma być męskie towarzystwo? Jak zwykle manipulujesz pod siebie.

Dla mnie ogłoszenie w stylu mam BMW, więc będę wyrywał laski.
Nie widzisz różnicy wrzucenie takiej propozycji na ogólnym, bo może się uda kogoś wyrywać,a zaproponowanie komuś kogo się poznało i jednej konkretnej osobie? Dla mnie to buracka próba zaruchania na motocykl. A nie chcę, żeby z tym kojarzyli się prawdziwi motocykliści.

Żeby nie było, nie wstędze się mojego słowa pisanego i niech będę po nim oceniany. A jak ktoś mnie uważa za ch.... to niech tak będzie i tak nie będę się tym przejmował 😉

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Dlaczego nie komentujesz wypowiedzi facetów, które są żenujące w przeważającej większości?
A "brać motocyklowa" to niestety też zbiór buraków. Zero pomocy na drodze, agresja w necie i na dodatek brak umiejętności oraz żenada na drogach.
Nie czytam wszytkich wątków, więc nie mogę wszędzie komentować 😉
Czytam te i komentuje, które mnie pośrednio dotyczą.
Wiem, że zdarzają się buraki i dlatego próbuje z tym walczyć jak i w innych przypadkach.Chyba tu napisałem 😉
Tak z ciekawości nie jesteś też posiadaczem BMW?😉

Za podbijanie zasięgu nie musisz dziękować, przyjemność po mojej stronie, czasem zdarza mi się pokazać z dobrej strony 😜

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Nie czytam wszytkich wątków, więc nie mogę wszędzie komentować 😉
Czytam te i komentuje, które mnie pośrednio dotyczą.
Czyli czytasz ogłoszenia? BO one Cię dotyczą. Cosik się pogrążasz. Ale pisz, pisz, może nieliczne PRAWDZIWE panie z tego forum się odezwą :)

Może sobie zrobię doktorat z tego forum i "ludzi" tu się udzielających.

Skoro takim znawcą jesteś "braci motocyklowej" to nie zorientowałeś się jak wiele osób kupuje motocykl nie by nim jeździć tylko by udowodnić coś byłemu mężowi, by wyrwać laskę, by pucować armaturę, by zrekompensować brak włosów, kutasa i tak dalej. Ja mam motocykl bo nie mam samochodu. Używam go do przemieszczania się. I absolutnie nie uważam, że posiadanie motocykla czyni mnie lepszym. Widocznie Ty tak twierdzisz. Bo jakaś "brać". Ja po prostu chcę pokazać jak się jeździ motocyklem.

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Czyli czytasz ogłoszenia? BO one Cię dotyczą. Cosik się pogrążasz. Ale pisz, pisz, może nieliczne PRAWDZIWE panie z tego forum się odezwą :)

Może sobie zrobię doktorat z tego forum i "ludzi" tu się udzielających.

Skoro takim znawcą jesteś "braci motocyklowej" to nie zorientowałeś się jak wiele osób kupuje motocykl nie by nim jeździć tylko by udowodnić coś byłemu mężowi, by wyrwać laskę, by pucować armaturę, by zrekompensować brak włosów, kutasa i tak dalej. Ja mam motocykl bo nie mam samochodu. Używam go do przemieszczania się. I absolutnie nie uważam, że posiadanie motocykla czyni mnie lepszym. Widocznie Ty tak twierdzisz. Bo jakaś "brać". Ja po prostu chcę pokazać jak się jeździ motocyklem.
Zainteresował mnie tytuł tematu.

Jest wiele buractwa i prostactwa i uważam, że trzeba to piętnować, a nie przyglądać się biernie i to w każdym aspekcie życia.

Ponownie, albo brak czytania ze zrozumieniem, albo manipulacja i wkładanie w moje wypowiedzi tego czego nie powiedziałem i tym bardziej się z tym nie utożsamiam.

Nigdzie nie napisałem i nigdy nie uważałem że brać motocyklowa jest lepsza. Nie jest nie była i nie będzie. Nie chcę tylko żeby była utożsamiona z bursctewem. Już tu była w sumie porównana do bardzo niebezpieczniej zorganizowanej grupy przestępczej.

Po Twoich wypowiedziach, jednak zmieniam zdanie. Nie jesteś Burkiem tylko pozerem, ale w sumie nie dziwię się, obecnie to się teraz sprzedaje i naiwni ludzie lecą na to.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry