• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Moje sprawy a'la Tinder

Mężczyzna

Jaworzno0

Nowicjusz
@Greg. ratuj, ja nie odpiszę na to, bo mnie żenua już doprowadza do nudności...
images

Wysoko na liczniku, prawie jak przy tej przejażdżce 180 po pijaku...

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Ja tu widzę, że po prostu autorka sama nie wie czego jeszcze chcę, jakiego faceta potrzebuję i do jakiej relacji, po prostu nie dojrzała do tego, co tego nie neguję, tylko stwierdzam fakt, sam w jej wieku jeszcze nie wiedziałem, więc dziewczynom nie zajmowałem czasu swoją osobą.

Cóż mogę powiedzieć, facet zawsze ma pociąg seksualny większy niż kobieta, więc zawsze jak taki okazuje zainteresowanie dziewczyną, to tylko patrzy przez jeden pryzmat, seksu i niestety będzie do tego dążył nie ważne jaką drogą, ale jednak, bo niestety na zwykłą przyjaźń czy coś takiego to bym nie liczył, nie na zawsze, bo tak natura faceta jest tak stworzona, że jak widzi, że nie zaliczy to znaczy, że w jego kwestii taka dziewczyna jest chora, inna, tredowata i z czasem taki facet odpuszcza, bo widzi niestety materialnie na dziewczynę, że jej nie zdobędzie w ten sposób to odpuszcza i szuka dalej.

@Karotka w Twoim przypadku najlepiej by był jakiś kumpel z pracy albo grupka mieszana, związana z pracą/ z szkołą, gdzie się spotykacie ,spędzacie razem czas w towarzystwie, bo macie czy jesteście wtedy związani wspólnymi sprawami, a tak prywatnie jak się spotykasz z takim jednym facetem czy drugim, to wiadomo, że mu tylko o jedno chodzi.

Statystyki nie kłamią, faceci bardziej seksu potrzebują: na 9 facetów przypada 1 kobieta, w programie magia nagości było.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Ok. Na podstawie jakiego przepisu pasażer ma być uznany za współwinnego wypadku?? Jeśli kierowca jest pod wpływem? Podaj konkretny przepis.
18 3 KK, 178a KK, 160 KK

Pisała, że poprosiła o podjechanie do sklepu i zakupiła alkohol. Może to być potraktowane jako inicjatywa spożycia alkoholu, jak również aktywna organizacja w/w. Następnie dostarczenie środków odurzających (pisała, że dealowała trawką medyczną). Na koniec nie podjęła żadnej reakcji, by odwieść kierowcę od prowadzenia w tym stanie.

45 1 1 PoRD, 362 KC
Ubezpieczyciel z chęcią wykorzysta te przepisy, gdyby coś się wydarzyło i odstąpi od wypłacenia odszkodowania dla pasażerki.

Na koniec, gdyby wydarzył się poważniejszy wypadek, trafiliby do szpitala to mamy: 62 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Podasz wyrok sądu skazujący kogoś za to, że na jego imprezie koleś się uchlał i naćpał alkoholem organizatora imprezy, potem wsiadł do auta (organizator to widział) i spowodował wypadek? Albo sprzedawcę, który sprzedał alkohol komuś trzeźwemu widząc, że kupujący otwiera piwo i idzie do auta i nim odjeżdża?

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Podasz wyrok sądu skazujący kogoś za to, że na jego imprezie koleś się uchlał i naćpał alkoholem organizatora imprezy, potem wsiadł do auta (organizator to widział) i spowodował wypadek? Albo sprzedawcę, który sprzedał alkohol komuś trzeźwemu widząc, że kupujący otwiera piwo i idzie do auta i nim odjeżdża?
Manipulujesz faktami. Podałeś przypadki, w których osoby nie były pasażerami pijanego kierowcy. Dodatkowo mamy piątek - pierwszy dzień weekendu. Zwyczajnie nie chce mi się grzebać po wyrokach sądu, by Ci cokolwiek udowodnić. Możesz uznać, że wygrałeś, jeśli taki był Twój cel dyskusji ;)

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Koledzy, forum prawne to nie tu - chyba się wam okienka pomyliły
Więcej luzu...

Życie to nie tylko luz. Czasami robi się poważnie.

Manipulujesz faktami. Podałeś przypadki, w których osoby nie były pasażerami pijanego kierowcy. Dodatkowo mamy piątek - pierwszy dzień weekendu. Zwyczajnie nie chce mi się grzebać po wyrokach sądu, by Ci cokolwiek udowodnić. Możesz uznać, że wygrałeś, jeśli taki był Twój cel dyskusji ;)
Ale ja nie chcę nic udowadniać. Jestem ciekaw.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Fajnie, że szukasz, że próbujesz, tylko chyba warto ustalić czego sama oczekujesz w tym wszystkim. Raz piszesz, że tylko kolegów, a raz zakładasz temat z pytaniem jakie są techniki zapominania o kimś kto siedzi w Twojej głowie. Piszesz, że nikt Cię seksualnie tak nie interesuje, a innym razem, że podnieca Cię jak facet ma dobre auto. Wydaje mi się, że sama jesteś w tym wszystkim zagubiona. To jest dobry czas aby się zastanowić czy warto czegoś szukać na siłę, jeśli wydaje się, że wcale Ci facet nie jest do szczęścia potrzebny. Bo zazwyczaj jak nie szukamy, to się sami znajdują. I za to trzymam kciuki.