• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Moje sprawy a'la Tinder

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Napisałam co on miał na myśli przez Promowanie 🙄 - że moja NAZWA z bloga była popisana po ławkach .... eh te nie doczytania.... 🤯. Namiary na ławkach do czytania bloga i moich recenzji.... Ni rozumiesz
Dziewczyno, ta historia coraz mniej się klei i patrząc po łapkach nie tylko mnie. Najpierw piszesz o "promuje zioło na uczelni. A okazało się, że moja nazwa była rozpisana po ławkach". Nigdzie nie napisałaś, że nazwa bloga, więc skąd mamy to wiedzieć. Czytam literalnie co napisałaś - nie czytam Ci w myślach.

I znowu nie doczytałeś. Nie było nic pite 🙄.
Napisałaś jedynie, że nie piliście tych Twoich piw. Jednak użyłaś sformułowania "Potem on kierował autem pod wpływem (🫣) ale ja jakoś nie reagowałam na to bo lubię szybko jeździć- jechał 180km/h." - czytając "pod wpływem", mózg jako pierwsze podpowiada alkohol. Przynajmniej tak się zwykło słyszeć w wiadomościach.

Z mojej strony, kończę ten offtop. Szkoda weekendu na wyjaśnianie Twoich niejednoznacznych postów.