• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Moje sprawy a'la Tinder

Mężczyzna

Jaworzno0

Nowicjusz
@Greg. ratuj, ja nie odpiszę na to, bo mnie żenua już doprowadza do nudności...
images

Wysoko na liczniku, prawie jak przy tej przejażdżce 180 po pijaku...

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Ja tu widzę, że po prostu autorka sama nie wie czego jeszcze chcę, jakiego faceta potrzebuję i do jakiej relacji, po prostu nie dojrzała do tego, co tego nie neguję, tylko stwierdzam fakt, sam w jej wieku jeszcze nie wiedziałem, więc dziewczynom nie zajmowałem czasu swoją osobą.

Cóż mogę powiedzieć, facet zawsze ma pociąg seksualny większy niż kobieta, więc zawsze jak taki okazuje zainteresowanie dziewczyną, to tylko patrzy przez jeden pryzmat, seksu i niestety będzie do tego dążył nie ważne jaką drogą, ale jednak, bo niestety na zwykłą przyjaźń czy coś takiego to bym nie liczył, nie na zawsze, bo tak natura faceta jest tak stworzona, że jak widzi, że nie zaliczy to znaczy, że w jego kwestii taka dziewczyna jest chora, inna, tredowata i z czasem taki facet odpuszcza, bo widzi niestety materialnie na dziewczynę, że jej nie zdobędzie w ten sposób to odpuszcza i szuka dalej.

@Karotka w Twoim przypadku najlepiej by był jakiś kumpel z pracy albo grupka mieszana, związana z pracą/ z szkołą, gdzie się spotykacie ,spędzacie razem czas w towarzystwie, bo macie czy jesteście wtedy związani wspólnymi sprawami, a tak prywatnie jak się spotykasz z takim jednym facetem czy drugim, to wiadomo, że mu tylko o jedno chodzi.

Statystyki nie kłamią, faceci bardziej seksu potrzebują: na 9 facetów przypada 1 kobieta, w programie magia nagości było.

Mężczyzna

Parasit

Podrywacz
A może ona szuka atencji "ubarwiając" historię że swojego życia lub też że swojej wyobraźni i cieszy się tym, że o niej piszemy?