• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Moja rogata fantazja

Mężczyzna

takisobieon

Cichy Podglądacz
No to nieźle.Dość otwarta jest. Może kiedyś coś z tego będzie?
Mam też nadzieję... Mówiłem jej, żeby kiedyś przyjechała i nagle zaczęła się ze mną, jakby bez powodu zaczęła całować bez powodu z języczkiem. A po chwi8li zapytała: wiesz co przed twoim językiem było w moich ustach? Ale najbardziej lubię jak go trzyma w ustach po chwili zaczyna mnie całować z takim bardzo charakterystycznym wyrazem twarzy..

Mężczyzna

PanCiacho

Dominujący
Mam też nadzieję... Mówiłem jej, żeby kiedyś przyjechała i nagle zaczęła się ze mną, jakby bez powodu zaczęła całować bez powodu z języczkiem. A po chwi8li zapytała: wiesz co przed twoim językiem było w moich ustach? Ale najbardziej lubię jak go trzyma w ustach po chwili zaczyna mnie całować z takim bardzo charakterystycznym wyrazem twarzy..
Super!!! Widać,że potencjał jest...obym i ja coś takiego przeżył

Mężczyzna

takisobieon

Cichy Podglądacz
wow rewelacja... Ty to masz dobrze... paradoks .. ci co nie chcą mieć rogów je dostają, a ci, którzy o nich marzą nie zawsze...

Mężczyzna

takisobieon

Cichy Podglądacz
No...Ja z tych co chcą mieć...ale nie uprzedzajmy faktów...liczę na dalszy ciąg w poniedziałek :)
czekam na info i ze szczerego serca zazdroszczę... Ja to nawet nie mam na co czekać..
No...Ja z tych co chcą mieć...ale nie uprzedzajmy faktów...liczę na dalszy ciąg w poniedziałek :)
czekam na info i ze szczerego serca zazdroszczę... Ja to nawet nie mam na co czekać..

Mężczyzna

takisobieon

Cichy Podglądacz
Trzymajmy je za siebie wzajemnie... tylko Ty jesteś bliżej realizacji niż ja... Najbardziej bym chciał oczywiście widzieć.. ale jeżeli nie widzieć to chociaż wiedzieć.. widzieć jak zaczyna się całować z języczkiem i innym facetem... Jak wzajemnie zatracają się w tym pocałunku... Jak jego dłoń przesuwa się z ręki na pierś... jak wślizguje się powoli pod jej koszulkę... A wiem, że nie ma stanika...

Mężczyzna

takisobieon

Cichy Podglądacz
Bardziej to kraina sennych marzeń niż realnych działań... tak kiedyś wybraliśmy się z żoną w góry.. Kiedy wychodziliśmy piękna, ale wiadomo jak pogoda w górach nagle może się zmienić.. Nagle nadpłynęły czarne jak atrament chmury, zerwał się wiatr i z mrocznego nieba spłynęła fontanna wody. Wiadomo jak to jest znaleźć się w górach w środku ulewy. Niemal po omacku biegliśmy przebijając się przez strugi wody, by nagle na mijanej polanie dostrzec malutki, drewniany domek, ze spadzistym dachem. Przemoczeni jak nieboskie stworzenia byliśmy w masywne drewniane drwi, które po chwili się otworzyły. Przed nami stał w średnim wieku mężczyzna... a może trochę starszy czy młodszy nie ma znaczenia. Krople deszcze w nas niczym bicze, dlatego tulimy się pod okapem dachu, by chociaż trochę się przed nimi ukryć. Pan nawet nie zadał pytania, tylko odsunął się robiąc nam miejsce do wejścia. Z ogromną ulga i wdzięcznością weszliśmy do środka, a pan zamknął za nami drzwi. Stoimy na środku pokoju, a krople deszczu biją w szyby jak opętane. Jeden pokój, łazienka otwarta podobnie jak i kuchnia.. Facet widać nie potrzebował żadnych ścian. W końcu był sam.... A my stoimy mokrzy jak nieboskie stworzenia.. nic do przebrania .. Facet spokojnym i trochę zmartwionym głosem mówi: ale musicie się rozebrać i chociaż ręcznikami wytrzeć...... jak będzie zainteresowanie.. jutro rozwinę temat..

Mężczyzna

takisobieon

Cichy Podglądacz
Kontynuuję temat.... Mówiąc te słowa podszedł na stojącej w rogu szafki i podał nam dwa duże ręczniki. Spojrzeliśmy na siebie z żoną z lekkim zakłopotaniem. Gdzie tu się przebrać? W środku chatki nie było ścian. Po jedną ścianą stało duże łózko, na środku stół z krzesłami. Pod kolejną ścianą dwa wygodne fotele. W jednym roku więc piec, w którym buzował ogień, żeliwna wanna. Żadnego telewizora, dobrze że chociaż bieżąc woda była, chociaż nie miałem pojęcia jakim cudem ją gościu w środku lasu podciągnął. Szybko mi przeszła przez głowę myśl, jak tak można żyć, ale widocznie można. Widząc nasz zakłopotanie , mężczyzna uśmiechnął się ciepło: "obrócę się plecami więc spokojnie możecie się wykąpać i osłonić ręcznikami". Teraz nam się zrobiło trochę głupio. W końcu facet nas przyjmuje we własnym domu, daje ochronę i ciepło, a my zachowujemy się jak zawstydzone dzieci w przedszkolu. Ania (moja zona, o czym wybaczcie wcześniej nie wspomniałem) powiedziała do mnie: " Kochanie porozmawiaj chwile w panem, a ja się tym czasem ogarnę". Mimo, że byłem mokry i także szybko chciałem się pozbyć przemoczonych ciuchów przystałem na jej plan. Podszedłem do naszego gospodarza, a Ania w tym czasie przeszła na drugi koniec pokoju i zaczęła sie rozbierać. Nie muszę chyba dodawać, że deszcz ciągle walił o dach okna domu wygrywając na nich jednostajne rytmy.. Kontynuować, czy zostawiamy?