• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Miłość złamała mi serce

Status
Zamknięty.

anastazja_031989

Cichy Podglądacz
miłość złamała mi serce

a skąd wiecie ze mi życie nie dało porządnego kopa?? aprilmoon zgadzam się z tobą ale wy mi wmawiacie ze to nie może być miłość a ja wiem swoje... Manveru mi samej się to nie podoba ale innego wyjścia nie mam żeby się z nim kontaktować przez jego siostrę... a poza tym ona jest moim sprzymierzeńcem...

SnOOk3r

Nowicjusz
Re: miłość złamała mi serce

anastazja_031989 napisał:
zmieniłam nawet przez niego numer ale chyba i tak go dostanie od swojej siostry która jest raczej po mojej stronie... a jeszcze ma druga siostrę z którą bardzo często sie widuje jak jestem u swojej rodziny i ona chyba o tym wszystkim wie... ale mniejsza z tym... jednak to nie jest zauroczenia a miłość nie odwzajemniona...

anastazja_031989 napisał:
aprilmoon bardzo śmieszne... ja się nie użalam po prostu zgłosiłam się tu po poradę... jedyny kontakt z nim to były smsy lub dzwonienie do siebie... a poza tym on niema ani internetu ani telefonu stacjonarnego.... wiem tylko ze mieszka kilka kilometrów od mojej miejscowości a dokładnie gdzie mieszka to nie wiem... więc mam zerowy kontakt z nim...

ehh znowu rozne wersie... wezcie zamknijcie ten temat bo to parodia a nie

sory autorko ale pierniczysz jak opentana...

kup se psa i bedzie milosc (nie zostawi cie itp)

sorki za taki ton ale juz niemam sily czytac

pozdrawiam

EDIT : Przepraszam ale nie moge sie powstrzymac

ty ale ja nic nie powiedziałam ze to jest prawdziwa miłość... powiem ci tak to dlaczego ja ciągle o nim myślę gdy nigdy tego nie miałam nawet gdy miałam zauroczenia... to jest pierwszy facet który spojrzał na mnie jak na kobietę która mu sie podoba a nie tak jak na kumpele...

a skąd wiecie ze mi życie nie dało porządnego kopa?? aprilmoon zgadzam się z tobą ale wy mi wmawiacie ze to nie może być miłość a ja wiem swoje... Manveru mi samej się to nie podoba ale innego wyjścia nie mam żeby się z nim kontaktować przez jego siostrę... a poza tym ona jest moim sprzymierzeńcem...

kolezanko dobbra rada

nie kupuj jednak tego psa bo i on zdechnie przy takiej pani (zameczyla bys go)

teraz posłuchaj uwaznie !!!

Stan na jednym koncu swojego pokoju... !!

wez duzy rozped (w miedzy czasie uchyl głowe)

i z całym impetem udez w sciane

Manveru

Podrywacz
Nie widziałem Cię jeszcze, także nie mogę powiedzieć, czy Cię kocham. Wyślij fotkę, to pogadamy :)

@Sn00k3r - dobre. Tylko jeszcze upomnij ją, żeby nie zakładała kasku.

anastazja_031989

Cichy Podglądacz
miłość złamała mi serce

powiem wam tylko to ze teraz żałuje że tu napisałam i teraz już ostatni raz pisze... psa to już mam który jest u mnie już jakieś 10 lat... a tak w ogóle to mi juz z tym chłopakiem sie pomału układa... więc można zamykać już ten temat...

Manveru

Podrywacz
A widzisz - tu wylałaś swoje smutki i żale, więc udało Ci się w życiu. Przy okazji poznałaś kilka bardziej i mniej osobliwych osobistości. Nic w życiu nie dzieje się bez przyczyny i skutku.

Manveru

Podrywacz
Cóż za troska, niemal ojcowska...

Ale fakt, napisz jak się wiedzie. A nóż widelec coś Ci pomogliśmy, chociaż jeszcze tego nie wiesz.

anastazja_031989

Cichy Podglądacz
miłość złamała mi serce

dziękuje za troskę ale wy bardziej mnie krytykowaliście w moim zachowaniu a poza tym nie kłamałam... a z tym chłopakiem to nic nie wiadomo bo jak na razie nie ma jeszcze związku bo dopiero mamy sie spotkać i pogadać w cztery oczy... wczoraj go widziałam przez chwile i ma mi dać znać jak będzie u mnie w mieście to dopiero sobie pogadamy... ale ja twierdze ze już nam sie pomału układa :p :p :p

anastazja_031989

Cichy Podglądacz
miłość złamała mi serce

ja z nim jeszcze w cztery oczy o tym nie gadałam dopiero mam z nim pogadać o tym co do siebie czujemy bo jak sie widzieliśmy to po pierwsze nie byliśmy sami a po drugie śpieszyliśmy sie oboje i widzieliśmy sie chwile...

anastazja_031989

Cichy Podglądacz
miłość złamała mi serce

zepsułam to chyba... zadzwoniłam wczoraj do niego to normalnie ze sobą gadaliśmy i chyba musiałam to za bardzo chlapnąć... dziś jak do niego zadzwoniłam to jakoś oschle ze mną gadał...

kudlaty xD

Cichy Podglądacz
myslalem ze koncowka nicka to data urodzenia - miesiac dzien rok. ale... widzac jakie masz problemy... oraz ze piszesz o kazdym szczegole na forum... uwazam ze masz ok 14 lat... zgadza sie? :>

anastazja_031989

Cichy Podglądacz
miłość złamała mi serce

jak chcesz wiedzieć to końcówka mojego nicku to data moich urodzin ale tylko miesiąc i rok... i dla twojej wiadomości to mam 18 lat...

Status
Zamknięty.