miłość złamała mi serce
ej ktoś tu zbacza z tematu... na temat słowa "kocham Cię" są inne posty...
ej ktoś tu zbacza z tematu... na temat słowa "kocham Cię" są inne posty...
anastazja_031989 napisał:bo ja go kocham ale wiem ze nie bedę z nim bo to nie jest facet dla mnie a poza tym to nie jest moja jedyna historia miłosna ale ona mnie najbardziej z tych wszystkich zraniłam....
anastazja_031989 napisał:szczerze mówiąc jeszcze nikomu nigdy nie powiedziałam ze coś do drugiej osoby czuje albo jeszcze lepiej nigdy nie powiedziałam "kocham Cię" wiec dlatego nie wiem co mam robić...
anastazja_031989 napisał:ej ktoś tu zbacza z tematu... na temat słowa "kocham Cię" są inne posty...
Najpierw...
pod koniec kwietnia poznałam sympatycznego chłopaka w którym zakochałam się od pierwszego wejrzenia... gadaliśmy jakiś czas i dałam mu swój numer telefonu... na następny dzień napisał mi smsa... ja wiedziałam ze coś do niego czuje ale nie byłam pewna czy akurat to była miłość ale teraz to wiem... (...)
...a potem:
(...) wiem tylko ze mieszka kilka kilometrów od mojej miejscowości a dokładnie gdzie mieszka to nie wiem... więc mam zerowy kontakt z nim...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Miłość do Dojrzałych | Fetysze i perwersje | 6 | |
M | Pierwsza miłość | Opowiadania erotyczne | 1 | |
Noworoczna luźna dycha = Wielka Miłość i 100 % Wdzięczności ... | Poza tematem | 0 | ||
Miłość - to nie Problem ! | Poza tematem | 3 | ||
Bengalska miłość ... | Opowiadania erotyczne | 63 |