• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Miłość francuska. Lubicie? Musieliście się przełamać?

gonia

Erotoman
wczoraj zablokowałam ten post ale odblokowałam i napisałam Yossarian-owi zeby jak chcecie pogadac o grach to prosze załozyc nowy temat w off topicu

maria16

Cichy Podglądacz
och blee fuj ...... ja sama nie wiem czy kiedykolwiek w życiu uda mi sie połknąć sperme albo ja chociaz wziaśc do buzi . Boje sie ze by sie to skończyło pawiem :D na twarz bym w zyciu nie pozwoliła to dla mnie za bardzo hard core.Ja w ogóle spermy nie moge dotnąć nawet przez prezerwatywe a jak raz powąchałam ją z prezerwatywy to mnie tak cofło ze myslalam ze sie pożygam :D mam nadzieje ze kiedyś bedzie inaczej i bede robila różne "świnstewka z moim kofaniem" ( ap. jemu to wcale nie przeszkadza ze sie brzydze spermy i wcale nie nalega na jakies widziwianie w stylu spuszczanie sie na ciało , on sam nie lubi tej substancji i szybsko sie jej pozbywa :] )

młoda

Podrywacz
maria16 napisał:
on sam nie lubi tej substancji i szybsko sie jej pozbywa :] )
A to mnie zastanawia... :/

Ja zawsze chciałam "to" zrobić mojemu Misiowi, nie brzydziłam się niczego, ale bałam się jedynie, że coś zepsuję, ośmieszę się, bo jeszcze nigdy nie próbowałam... Zrobiłam, podobało się, sperma wylądowała w ustach i później w żołądku :oops: Przed tym też nie miałam oporów, ale wiem, że zrobiłam błąd połykając, bo później bardzo bolał mnie brzuch aż do następnego dnia i było mi niedobrze :p
Mam opory, aby to On zrobił mi dobrze języczkiem. Jakoś nie uśmiecha mi się myśl, że ma mnie tam oglądać z tak bliskiej odległości. Boję się, że mogę jakoś pachnieć nie tak, jak trzeba, mimo że dopiero co wyszłam spod prysznica etc. Kurde, chyba dziwna trochę jestem :? :p

Młody18

Biegły Uwodziciel
Było Ci nie dobrze, że tak powiem z twojego powodu, że wiedizałaś co właśnie połknęłaś, taki odruch. Jak to było kiedyś, dostępne były konserwy z koniną i pewien gostek jadł je ze smakiem, dopóki nie dowiedział się z czego jest mięso, od razu potem poleciał do kibla :roll:
Odnośnie twoich młoda obaw. Nie martw się o zapach, wystarczy dbać o higienę, a twój intymny zapach sam podizała podniecająco. Nie rób błędu i nie perfumuj się tam.

młoda

Podrywacz
Młody18 - może to coś związanego z podświadomością, bo świadomie nie brzydzę się spermy, ani połykania :/ . Może poprostu mój żołądek jest wrażliwy na nią :p
O higienę dbam jak należy ;) Ale mimo to boję się, że może być zapaszek nie taki jak trzeba :( A chciałabym w końcu zobaczyć, jakie to uczucie, gdy chłopak robi dobrze języczkiem, bo mój Misiek chce tego, a ja się wstydzę... :( :oops:

Młody18

Biegły Uwodziciel
Nie martw się, jego ten zapach napewno podnieci. Nie przyjemny zapach jest tylko w wypadku zapaleń itp. a tak to mówię Ci super sprawa :D Także nie przejmuj się zapachem.

Mere

Seks Praktykant
Po pierwsze, jeżeli sie kochacie i chcecie być ze soba blisko, to taka pieszczota naprawdę jest przyjemnym doznaniem. O zapach się nie martw. Mężzyzn bardzo podnieca zapach kobiety, o ile dba ona oczywiście o higienę i nie ma żadnego stanu zapalnego.
Po malutku, powoli dopuszczaj partnera w te okolice, a zobaczysz, że już Go stamtąd nie wypuścisz :wink:

imperator

Cichy Podglądacz
u mnie było tak

Ja i moja miłość
Wstępne rozmowy na temat sex oralnego ustami nie było o tym, mowy dziewczyna mówiła ze nigdy nie zrobi mi i nie da sobie zrobić bo to feeee

Napisze tak jak było na serio wiadomo początki to tylko samymi dłoniami sobie nawzajem no ale wiadomo u faceta bez nawilżania to jednak jest ból : ( co powodowało to ,że nie dostawałem orgazmu . Jednak po czasie już jej się udawało doprowadzić do orgazmu w chusteczkę i wtedy już stosunki sexualne z prezerwatywą też wychodziły.

„Cała ta sytuacja to wieki spontan wróciliśmy w nocy z sylwestra majcą po19 lat (chodząc dwa lata ) mailiśmy okazje ,że byliśmy sami w domu sytuacja była gorąca byliśmy nadzy i się zanurzyłem między nogi partnerki no i zacząłem działać ona wzdychała bardzo wręcz się wiła , wiec jej się podobało . Po czym dziwna sytuacja jak skończyłem to ona się zanurzyła i tak zaczęła działać . I tak się narodziła nasza erotyczna przygoda sex oralnego . Wniosek z tego taki , że nic nie planowaliśmy a tyle się stało :) od niedawna moja ukochana zdecydowała się , że zrobi mi to co na forum ktoś opisał naprawdę doznania są super

Mnie osobiście strasznie uwielbiam zapaszki kobietki z tamtych okolic i mnie bardzo pociągają. Nie ma się co wstydzić młoda

Ostatnio edytowane przez moderatora:
D

DZIEWICA

Guest
Ja też nie wyobrażam sobie seksu bez lodzika :)
Toż to jeden z przyjemniejszych etapów gry wstępnej :)