• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Miłość francuska. Lubicie? Musieliście się przełamać?

Linda

Cichy Podglądacz
Hmm..więc jedna rzecz..Po co wypluwać w chusteczkę ?
Jeśli już i tak partner skończył w ustach no to i smak się poczuło i konsestencję i inne takie wiec nie szybciej już połknąć :>
Skoro obrzydza i nie chce się połykać to proste - bez finału w ustach i
po kłopocie. :roll:

Fever

Cichy Podglądacz
niussia napisala

Jeszcze kilka miesiecy temu nie wyobrazalam sobie ze tak sie zmienie niegdys wiele rzeczy bylo dla mnie obrzydliwych nie mowiac juz o seksie oralnym a teraz to co innego wiem ze on i ja robimy to z miłosci teraz nie czuje obrzydzenia wrecz przeciwnie bo wiem ze robie to bliskiej osobie a nie jakiemus chlopakowi ktorego znam godzine nie ze mam jakies ale w stosunku do kogos nigdy w zyciu tylko pisze ze ja bym tak nie postapila co innego osobie ktora sie kocha z ktora sie jest wtedy mozna robic to bez zadnych granic bez załowania i obrzydzenia bo to patrner jest naszą czastką, naszą drugą polowką i dzieki temu umacniamy nasza bliskosc, wieź z nim . Zapewne nie jestem jedyną osobą, ktora ma podobne zdanie do mnie

nic dodac nic ujac, bo trafilas w samo sedno :)

SETH

Podrywacz
Kurde, zboczeńcy jedne. Sobie konkurs zrobiliśmy na nazwę mojego siusiaka :p

On już ma nazwę, Frankie się nazywa :)

Vic

Cichy Podglądacz
Hmmm u mnie z tym sexem oralnym to wyszlo tak jakos tez spontanicznie ;) i nie zaluje hehe ;D a co do spermy w buzi hmm jak narazie nie potrafie jakos przelamac sie do tego typu experymentow no ale coz moze kiedys czas pokaze :p

Yossarian

Biegły Uwodziciel
NIE, NIE SKOŃCZYMY!! :) Będziemy ciągnąć ile nam się podoba, co nie? :wink:
Więc...uważam że obecnie 1.5 to już powoli przeżytek, teraz jest czas stale update'owanego Source'a. Polecam.

sii

Biegły Uwodziciel
jak juz wspomnialem bylismy w 1 50 1.5 :D hehe przezytek ? to juz historia przeciez odkad jest 1.6 :)ale teraz tojuz kapota- zmienili nam wersje i spalismy w rankkingu teraz juz nie gramy...a ja wracam do osp/vq3 :D