Myślę że pomysł jest bardzo dobry, niestety wydaje mi się że męskie stringi nie są tak popularne w Polsce i ludzie na plaży mogą "krzywo" patrzeć no ale do odważnych świat należyMęskie stringi kąpielowe co sądzicie?
Ja zamierzam takie sobie kupić i sprawdzić je na plaży.
Stringi na plaży to kobieta wygląda lepiej a facet to w dopasowanych i skąpych slipachMyślę że pomysł jest bardzo dobry, niestety wydaje mi się że męskie stringi nie są tak popularne w Polsce i ludzie na plaży mogą "krzywo" patrzeć no ale do odważnych świat należy
Aco sie zaczyna dziać,że sciagasz stringi na plażyod dwóch lat opalam się na plaży w stringach, chodzę w pobliże plaż nudystów i rozkładam się na pograniczu, żeby golasy nie czuły tekstylnego i żeby nie paradować tyłkiem na normalnej plaży między rodzinami. Jak się coś zaczyna czasem dziać to je ściągam i bawię się z golasami
Pamiętam w zeszłym roku, szok kiedy położyłem się obok mamy i córki, ktore też opalały się w strinagch ;D D dziewczyny co chwila spoglądały na pośladki...
zabawa pt. bzykankoAco sie zaczyna dziać,że sciagasz stringi na plaży
Jasne, thxzabawa pt. bzykanko
nie wiem czemu Cię to dziwi ? Pogoria IV na Śląsku często są zabawy....przyjedź sprawdźJasne, thx
Troche ofensywne stwierdzenie, zwłaszcza, że na tym forum jest trochę osób, o różnych pociągach seksualnych.No nie, nie róbcie z nas pederastów.
Totalnie nie, kojarzy mi się to od razu z gejozą jakąś, zniewieścieniem, albo przesadnym uwielbieniem siebie
Stringi tylko na ładnym kobiecym tyłku...
Ale to tylko moje subiektywne odczucia...
I ja ich szanuję. Ludzi o innych poglądach oczywiście, czy tam pociągachTroche ofensywne stwierdzenie, zwłaszcza, że na tym forum jest trochę osób, o różnych pociągach seksualnych.
Co do samego tematu, to się zgadzam. Stringi u mężczyzn, w ogóle mi się nie widzą.
I super, ale mogłeś to po prostu jakoś delikatniej ubrać w słowa.I jak ich szanuję. Ludzi o innych poglądach oczywiście, czy tam pociągach
Jednak to nie zmienia sytuacji i tak mi się takie gacie u faceta kojarzą... może i błędnie, ale tak mam...
Chylę czoła, kłaniam się w pas. Niech każdy dotknięty, urażony się nie czujeI super, ale mogłeś to po prostu jakoś delikatniej ubrać w słowa.
Tu nie chodzi o Twoje poglądy, każdy ma jakieś, lecz na tym forum raczej nie powinno się tak wypowiadać o innych. Niektóre opinie, czy poglądy warto zachować czasem dla siebie. Zwłaszcze, że jest to forum publiczneI jak ich szanuję. Ludzi o innych poglądach oczywiście, czy tam pociągach
Jednak to nie zmienia sytuacji i tak mi się takie gacie u faceta kojarzą... może i błędnie, ale tak mam...
Zatem bezpiecznie. Nie lubię nosić stringówTu nie chodzi o Twoje poglądy, każdy ma jakieś, lecz na tym forum raczej nie powinno się tak wypowiadać o innych. Niektóre opinie, czy poglądy warto zachować czasem dla siebie. Zwłaszcze, że jest to forum publiczne
E: Wymuszone przeprosiny, to nie przeprosiny
Ja poprostu chciałem Ci zwrócić uwage, że po prostu niektórych opinii, nie warto wytaczać na forum publiczne. Bezpiecznie czy niebezpiecznie, bądź sobą, lecz czasem przemyśl coś, zanim napiszesz na forum. Tyle. Miłego dnia zyczeZatem bezpiecznie. Nie lubię nosić stringów
AhaJa poprostu chciałem Ci zwrócić uwage, że po prostu niektórych opinii, nie warto wytaczać na forum publiczne. Bezpiecznie czy niebezpiecznie, bądź sobą, lecz czasem przemyśl coś, zanim napiszesz na forum. Tyle. Miłego dnia zycze
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Męskie stringi - co o nich sądzicie? | Seks | 27 | |
V | Czy kobiety podniecają męskie stopy , podeszwy albo stopy w japonkach? | Fetysze i perwersje | 17 | |
H | Lizanie cipki - męskie sposoby | Seks | 9 | |
Rozmowy damsko męskie | Ogłoszenia | 1 | ||
Męskie jądra ! | Seks | 143 |