Dobra.Umówmy się, w związku stringi noszę tylko ja
Skąd się bierze moja słabość do Ciebie, jeszcze ustalam, ale bez najmniejszego pardonu sobie Ciebie w takich wyobraziłemUmówmy się, w związku stringi noszę tylko ja
Znając Ciebie, to w tej wyobraźni łaziłam nie w damskich a w męskich stringach. Powiedz tylko, że jakoś leżałySkąd się bierze moja słabość do Ciebie, jeszcze ustalam, ale bez najmniejszego pardonu sobie Ciebie w takich wyobraziłem
A tu Cię zaszkoczę!Znając Ciebie, to w tej wyobraźni łaziłam nie w damskich a w męskich stringach. Powiedz tylko, że jakoś leżały
To w takim razie z kimś mnie w tych wyobrażeniach musiałeś pomylić, bo przecież ja latam w babcinych pantalonach i to w nich czuję się najlepiejBo w istocie było inaczej. Upierałaś się przy tych męskich, ale stwierdziłem kategorycznie, że nawet dla żartów profanować takiej pupy nie dam, i założyłaś na nią te, w których czujesz się najlepiej
I masz rację mówi się że stringi nosi ta lepsza dupciaUmówmy się, w związku stringi noszę tylko ja
Najwyraźniej, tyle tu przewija się tych kobiecych nicków, że łatwo stracić orientacjęTo w takim razie z kimś mnie w tych wyobrażeniach musiałeś pomylić, bo przecież ja latam w babcinych pantalonach i to w nich czuję się najlepiej
Załóż kartotekę i zatrudnij asystentkę, a nie zginiesz w tym gąszczuNajwyraźniej, tyle tu przewija się tych kobiecych nicków, że łatwo stracić orientację
Nie wiem czy sam da sobie radę xdZałóż kartotekę i zatrudnij asystentkę, a nie zginiesz w tym gąszczu
Zbędny trud i pomnażający tylko biurokracjęZałóż kartotekę i zatrudnij asystentkę, a nie zginiesz w tym gąszczu
To ogarniaj sam tylko nicków nie mylZbędny trud i pomnażający tylko biurokrację
Wolę to, jak to wygląda teraz. W razie czego za zamieszanie przeproszę, a energię - jak przecież wiesz - warto wykorzystywać z głowąTo ogarniaj sam tylko nicków nie myl
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Męskie stringi - co o nich sądzicie? | Seks | 27 | |
V | Czy kobiety podniecają męskie stopy , podeszwy albo stopy w japonkach? | Fetysze i perwersje | 17 | |
H | Lizanie cipki - męskie sposoby | Seks | 9 | |
Rozmowy damsko męskie | Ogłoszenia | 1 | ||
Męskie jądra ! | Seks | 143 |