Zwykły Pas Cnoty, taki na prącie i jajka Mam zakładny bardzo często. Jak długo noszę to zależy od klienta, który mnie wynajmuje. Nie rzadko noszę go przez tydzień. Ale znam pewną Panią Dominę,klientkę sadystkę, do której często chodzę. Po sex torturach zakłada mi tzw. pełny pas cnoty. Jest to wyrób z metalu, bardzo nieprzyjemny. Zaczyna się od założenia metalowej obejmy, pasa dookoła bioder. Tzw. Pas Główny. Nastąpnie zamykoan jest metalowa część przednia Łonowa,połaczone z pasem biodrowym, w której są dwa ciasne otwory na wysokoski kutasa i jaj. Jest ona ładnie wyprofilowana, dopasowana do podbrzusza i pachwin. Ozdobnie perforowana, aby ciało miało dostęp powietrza. Od tej cześci, w dół jest szeroki pas kroczny przechodzący pomiędzy udami i półdupkami. Tzw. pas "podpaskowy". Mocowany do pasa biodrowego z tyłu. Ten pas ma dwa otwory na odbyt i pizdę, które mogą być zamykane. Ta częśc pasa uniemożliwi zwarcie ud a także normalne chodzenie. Zmusza do chodzenie okrakiem. Jaja i kutasa przeciąga się przez dwa otwory przednie,które można odpowiednia regulować zmieniając ich wielkość co powoduje zacisk narządów. Robi się to po założeniu klatki na kutasa i jaja oraz po wadzeniu w cewkę grubego pręta plokującego spermę. Po zaciśnięciu otworów wszystko tężeje i pęcznieje powodując bolesność i zmianę barwy na ciemną a w końcu na siną. W pasie między udami i pośledkami mocuje się, zaleznie od potrzeby, dowolne przyrządy wsadzane w odbytnice i pochwę. Jak zwykłe korki metalowe z regulacją wielkości lub korki stymulacyjne elektryczne czy też gumowe z możliwością pompowanie i szczeliną na upuszcznie powietrza. Cycki są blokowane metalowym biustonoszem BDSM z regulacją zacisków cycka. Ten stanik ma możliwośc zakładania róznego rodzaju przyrządów. Zwykle noszę Odpowiednie miseczki , blokujące dostęp do cycków. Stanik mocowany jest z tyłu pleców, do szyi. Gdy wszystko założone Pani reguluje naciąg, zacisk i przyleganie pasa do ciała. W tym pasie Pani wypuszcza mnie do domu, gdzie mam czekać na telefon w każdej chwili. Potem muszę iść ulicami do Pani. Tego pasa nie da sie dobrze ukryć pod bluzką i spódniczką. Cyce sterczą stalowo i szpiczaście. Dobrze gdy cżęść klatki na kutasa jest zagięta do dołu, ale zwykle jest wyprostowana i kutas sterczy podnosząc spódniczkę. Jaj dorze widać bo są rozdzielone a sprężyna wyciąga je w dół. Nachylać się nie można, a jak to zrobę ti widać wielkie pośladki, rozchylone na boki i między mimi pas pośladkowy. Makabra i totalny wstyd. Panią to nie interesuje, że ludzie to widzą. Zabrania mi się ubierać szczelnie wszystko ma być krótkie . Obecnie jest możliwość zdalnego sterowania komórkami czy komputerem wszystkiego co się chce. Tak i w tym pasie. Jak Pani ma dobry humor to nie zakłada mi elementó pasa sterowanych zdalnie jak korki zwiększające wielkość w dupie i pochwie czy elektryczne stymulatory na sutki, jaja lub kutasa. Ale to się zdarza niezwykle rzadko, bo Pani jest sadystką. Pani stosuje publiczne poniżanie mnie. Best bezwzględna. Stosuje różne wsady do tego pasa sterowane zdalnie z telefonu. Zwykle są to korki powiększające objętość lub pompujące powietrze do odbytnicy czy macicy. Korki zaopatrzone są w tzw. szpary, które po wzroście ciśnienia w kiszkach czy macicy otwierają się wydając gośniy dźwięk przypominający pierdzenie. W żadem sposób nie jestem w stanie tego zatrzymać. Mój brzuch rośnie szybko jak ogromny balon a następnie z pierdzeniem przerywanym uchodzi powietrze. I to wszystko dzieje się wśród ludzi. Ja robię się czerwona i przepraszam. Pani z daleko obserwuje. Najgorżej jest z wytryskami. Kutas sterccy sztywny. W pęcherzu mam gruby stoper spermy. Do jajek i tego spopera jest podlączony prąd ze sterownik. Pani włącza aplikację a ja czuje najpierm mrowienie. Staram sie opanować. Mrowienie kutasa wzrasta i wibruje. Kutas robi się okropnie sztywny w końcu z jękiem przykucam zwacając uwagę otoczenia i zaczynam głośno sapać i stękać ąz w końcu dostaje okropnego orgazmu. Jednak wytrysk zachodzi do wnętrza pęcherza. Jestem połprzytomna i starm się schować, ale nie zawsze mogę. Okropne. To nie wszystko co można zrobić z tym pasem cnoty. Nie wiem skąd Pani go kupiła i mnie to nie ochodzi. Zwykle ten pas noszę bez zdejmowania 14 dni bo dłużej nie wytrzymuje. Tak więc zwykła klatka na jaj i kutasa to jest pryszcz w porównaniu z tym czym jest metalowy pełny pas cnoty z dodatkami.