Uwazaj na nią, miałem podobną z Ali i mnie uczuliła. Penis spuchł i swędział jak cholera. Jak tylko wyczujesz coś ściągaj i łykaj leki antyhistaminowe.
Uwazaj na nią, miałem podobną z Ali i mnie uczuliła. Penis spuchł i swędział jak cholera. Jak tylko wyczujesz coś ściągaj i łykaj leki antyhistaminowe.
Też taką zamówiłem. Jak się sprawdza?
Baznadziejny plastik, śmierdzi dostałem plamy na żołędzi i bolało 2dni te miejsce. Smarowałem kremem i przeszło, jak dla mnie syf.Też taką zamówiłem. Jak się sprawdza?
Wyczytałem na internecie żeby zalać wrzątkiem bo powodem uczulenia jest powłoka, która znajduje się na wierzchu.Baznadziejny plastik, śmierdzi dostałem plamy na żołędzi i bolało 2dni te miejsce. Smarowałem kremem i przeszło, jak dla mnie syf.
W dosłownym tłumaczeniu to nie pas cnoty a klatka czystości, chastity cage. A że w języku polskim używa się tej nazwy? Może dlatego, że nawiązuje do damskiego pasa cnoty...,,Pas Cnoty" Jprd Jak Okropnie To Się W Polskim Nazywa Przez Chwilę Myślałem Że Pas Cnoty, To Ten Pas Z WWA
W Niemieckim Normalnie Się To Klatka Dla Ptaszka Nazywa
I Właśnie W Tym Tkwi Wasz ProblemNormalnie w języku polskim dużą literą zaczyna się zdanie i pisze się nazwy własne
Możesz jaśniej?I Właśnie W Tym Tkwi Wasz Problem
4000K Czy 10K ?Możesz jaśniej?
Chyba tępy jestem, tłumacz dalej...4000K Czy 10K ?
Może jak kolega się prześpi to nam wytłumaczy Jeżeli miałoby chodzić o pieniądze to też wolałbym 4 miliony niż 10 tysięcyTeż nie wiem o co chodzi ale wolę 4000K
Banda Idiotów Widać Że Nigdy Światła Nie Montowali Sami W Domu,..Może jak kolega się prześpi to nam wytłumaczy Jeżeli miałoby chodzić o pieniądze to też wolałbym 4 miliony niż 10 tysięcy
To może jak jesteś taki elektryk to zamiast wyzywać po prostu wytlumacz.Banda Idiotów Widać Że Nigdy Światła Nie Montowali Sami W Domu,..
Idiota to ty jesteś. Piszesz nie po polsku i stosujesz skróty które są jasne tylko dla kogoś kto się zajmuje daną dziedziną. Poza tym ty też stosujesz złe jednostki, światłość mierzy się w kandelach a ty podałeś barwę światła. Jakbyś nie obrażał to nawet bym się nie odezwał, a tak wyszło że nicka masz odpowiedniego do swojej osoby.Banda Idiotów Widać Że Nigdy Światła Nie Montowali Sami W Domu,..
Jest dokładnie tak jak mówisz. Gościu chciał mnie "oświecić" a błysnął niewiedzą, żeby nie powiedzieć głupotą. Jeżeli chciał, żeby było dowcipnie mógł też użyć lumenów, na pewno nie Kelwinów. Tak się zastanawiałem jak z tego wybrnie a on zaczyna wyzywać od idiotów.Idiota to ty jesteś. Piszesz nie po polsku i stosujesz skróty które są jasne tylko dla kogoś kto się zajmuje daną dziedziną. Poza tym ty też stosujesz złe jednostki, światłość mierzy się w kandelach a ty podałeś barwę światła. Jakbyś nie obrażał to nawet bym się nie odezwał, a tak wyszło że nicka masz odpowiedniego do swojej osoby.
Nie. To Jest Wiedza Ogólna Ale Większość Jej Nie PoSiada, Bo Nawet Żarówki Sami Nie PoTrafią Wymienić Kurwa I Czy Ktoś Mówił Tutaj O Mierzeniu CzegoKolwiek To Nie Jest Barwa, Tylko Jasność/Czystość Światła PrzyBłędo ...Barwy To Masz U Philipsa W Żarówkach Jak Na LSDIdiota to ty jesteś. Piszesz nie po polsku i stosujesz skróty które są jasne tylko dla kogoś kto się zajmuje daną dziedziną. Poza tym ty też stosujesz złe jednostki, światłość mierzy się w kandelach a ty podałeś barwę światła. Jakbyś nie obrażał to nawet bym się nie odezwał, a tak wyszło że nicka masz odpowiedniego do swojej osoby.
A Ty Crossie Co Panom Elektrykom Lody Robi Za Usługi W Domu Nie PrzyTakuj, Skoro Nie Wiesz W Ogóle O Co Chodzi Z 10000KJest dokładnie tak jak mówisz. Gościu chciał mnie "oświecić" a błysnął niewiedzą, żeby nie powiedzieć głupotą. Jeżeli chciał, żeby było dowcipnie mógł też użyć lumenów, na pewno nie Kelwinów. Tak się zastanawiałem jak z tego wybrnie a on zaczyna wyzywać od idiotów.
No i ciągle nie dowiedziałem się dlaczego pisze każde słowo z dużej litery. Nie wiem dlaczego, ale trochę mnie to irytuje.
Może nie aż tak jak wtedy, gdy ktoś wszystko pisze na Caps Locku, ale zawsze...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Y | Sexowny meski ubiór | Seks | 36 | |
Męski pas cnoty noszony cały dzień i noc obniży popęd | Porady seksualne | 3 | ||
M | pas cnoty dla niego | Fetysze i perwersje | 7 | |
K | Męski pas cnoty, plusy i minusy | Fetysze i perwersje | 13 | |
F | Jak spróbować pasa cnoty? | Opowiadania erotyczne | 3 |