Tak oczywiścieRozumiem że też zrobiłeś sobie dobrze![]()

Tak oczywiścieRozumiem że też zrobiłeś sobie dobrze![]()
GitaraTak oczywiście
Jaki jest ten Twój odpowiedni ?Kiedyś bawiłam się tak. Miałam nawet długi związek - prawie rok. Na początku wysyłaliśmy zdjęcia, filmiki, a później umawialiśmy na spotkanie online. Uwielbiałam oglądać jak masturbuje i jak dochodzi. Ciężko znaleźć partnera, nawet kobietie. Chętnych dużo, ale trafić na odpowiedniego ciężko.
Co podneca.Jaki jest ten Twój odpowiedni ?
A samo szukanie czasem przypomina drogę przez mękę, brodzenie w błocie i walkę z wiatrakami. Ale warto, bo można trafić w dziesiątkęKiedyś bawiłam się tak. Miałam nawet długi związek - prawie rok. Na początku wysyłaliśmy zdjęcia, filmiki, a później umawialiśmy na spotkanie online. Uwielbiałam oglądać jak masturbuje i jak dochodzi. Ciężko znaleźć partnera, nawet kobietie. Chętnych dużo, ale trafić na odpowiedniego ciężko.
Szybciej poznaje świetnych kobiet. Może nie tego szukam?))))A samo szukanie czasem przypomina drogę przez mękę, brodzenie w błocie i walkę z wiatrakami. Ale warto, bo można trafić w dziesiątkęa po drodze poznać też świetnych ludzi.
Nie wiem czego szukasz, nie znam Cię. Mówiłam ogólnie. Może bardziej na swoim przykładzie.Szybciej poznaje świetnych kobiet. Może nie tego szukam?))))
To prawda... Jeśli trafi się na kogoś, kto ma ten sam vibe... Kiedyś się udało. Nie potrzebowaliśmy zdjęć czy kamer, za to rozumieliśmy się świetnie. Pisaliśmy myślę, że jakieś dwa lata spokojnie. Nie znaliśmy swoich imion, absolutnie nic. Za to przy każdej "sesji" ociekaliśmy emocjamiA samo szukanie czasem przypomina drogę przez mękę, brodzenie w błocie i walkę z wiatrakami. Ale warto, bo można trafić w dziesiątkęa po drodze poznać też świetnych ludzi.
Daj tylko znaćKiedyś bawiłam się tak. Miałam nawet długi związek - prawie rok. Na początku wysyłaliśmy zdjęcia, filmiki, a później umawialiśmy na spotkanie online. Uwielbiałam oglądać jak masturbuje i jak dochodzi. Ciężko znaleźć partnera, nawet kobietie. Chętnych dużo, ale trafić na odpowiedniego ciężko.
Zazdroszczę. Odnoszę wrażenie, że gdy facet szuka czegoś takiego to w 99% trafia na facetów podających się za kobiety, a ten 1% to obie płcie, które czekają na blika etcKiedyś bawiłam się tak. Miałam nawet długi związek - prawie rok. Na początku wysyłaliśmy zdjęcia, filmiki, a później umawialiśmy na spotkanie online. Uwielbiałam oglądać jak masturbuje i jak dochodzi. Ciężko znaleźć partnera, nawet kobietie. Chętnych dużo, ale trafić na odpowiedniego ciężko.
Robiłem to raz i spodobało mi się bardzoLubicie? Robiliście to kiedyś z kimś poznanym w Internecie? Mi parę razy się zdarzyło, jestem ciekawa co o tym myślicie
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| R | Masturbacja przy kimś | Masturbacja | 721 | |
|
|
Samotna masturbacja | Masturbacja | 8 | |
| H | Wprowadzanie w świat seksu przez ojca…masturbacja itd | Seks | 3 | |
|
|
Masturbacja gadżetami erotycznymi | Masturbacja | 16 | |
| H | Masturbacja w delegacji/na wyjeździe - pytanie do panów | Masturbacja | 65 |