• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masturbacja z kimś na kamerkach?

Mężczyzna

Aczytowazne

Nowicjusz
Kiedyś bawiłam się tak. Miałam nawet długi związek - prawie rok. Na początku wysyłaliśmy zdjęcia, filmiki, a później umawialiśmy na spotkanie online. Uwielbiałam oglądać jak masturbuje i jak dochodzi. Ciężko znaleźć partnera, nawet kobietie. Chętnych dużo, ale trafić na odpowiedniego ciężko.
Jaki jest ten Twój odpowiedni ?

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Kiedyś bawiłam się tak. Miałam nawet długi związek - prawie rok. Na początku wysyłaliśmy zdjęcia, filmiki, a później umawialiśmy na spotkanie online. Uwielbiałam oglądać jak masturbuje i jak dochodzi. Ciężko znaleźć partnera, nawet kobietie. Chętnych dużo, ale trafić na odpowiedniego ciężko.
A samo szukanie czasem przypomina drogę przez mękę, brodzenie w błocie i walkę z wiatrakami. Ale warto, bo można trafić w dziesiątkę ;) a po drodze poznać też świetnych ludzi.

Mężczyzna

Misfit

Seks Praktykant
A samo szukanie czasem przypomina drogę przez mękę, brodzenie w błocie i walkę z wiatrakami. Ale warto, bo można trafić w dziesiątkę ;) a po drodze poznać też świetnych ludzi.
To prawda... Jeśli trafi się na kogoś, kto ma ten sam vibe... Kiedyś się udało. Nie potrzebowaliśmy zdjęć czy kamer, za to rozumieliśmy się świetnie. Pisaliśmy myślę, że jakieś dwa lata spokojnie. Nie znaliśmy swoich imion, absolutnie nic. Za to przy każdej "sesji" ociekaliśmy emocjami

Mężczyzna

bigboy666

Erotoman
Miałem takich relacji kilka i potwierdzam, że nie jest łatwo znaleźć, ale warto szukać, bo emocje potrafią być nieziemskie. Ostatnio udało mi się to też wciągnąć w to żonę i jest jeszcze lepiej.

Mężczyzna

Nikt Ważny

Podrywacz
W środę, pewna dziewczyna, nie.Nie ma jej tu,ma mi się pokazać goła,na kamerkę.Już parę razy z nią, byłem.Za darmo.Tyle